Der kan forekomme ændringer til programmet for 2019. Medlemmer modtager invitationer og advisering om, hvornår vi åbner for tilmelding til eksklusive medlemsarrangementer. 

Billetter til alle sociale arrangementer udleveres i døren på dagen af en repræsentant fra GreveSolrødErhverv.

 
 

***

Aktiviteter i 2019

Julekoncert med Sissel Kyrkjebø i Operaen – 19. december 2019

Det er ingen ringere end den norske sang-jente, Sissel Kyrkjebø, der vil synge julen ind, i Operaen. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, torsdag, den 19. december.

Julenetværksmøde på “Jenners Seaside” – 11. december 2019

Morgennetværksmøde i Karlslunde-Hallerne – 13. november 2019

Årets sidste ordinære morgennetværksmøde er henlagt til Karlslunde Idrætscenter og Peter Roslev er vores vært.

Gåhjemmøde hos Dansk Erhverv – 21. oktober 2019

På gåhjemmødet i oktober besøger vi Dansk Erhverv; erhvervsorganisationen og arbejdsgiverforeningen for fremtidens erhvervsliv, som repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger.

Morgennetværksmøde på Solrød Rådhus – 9. oktober 2019

Solrøds borgmester Niels Hörup er vores vært til morgennetværksmødet i oktober på Solrød Rådhus. Tema er stresshåndtering ved oplægsholder Berit Weise.

Gåhjemmøde hos ARGO i Roskilde – 26. september 2019

Gåhjemmødet hos ARGO byder på oplæg ved adm. direktør Trine Lindegaard Holmberg og vicedirektør Klaus W. Hansen, samt rundvisning på kraftvarmeværke.

Der bydes på sandwiches, snacks, kaffe, te, vand.

Morgennetværksmøde i Nordisk Film Biografer WAVES – 11. september 2019

Biografchef Lennart Andersson er vores vært til morgennetværksmødet, som i september helt ekstraordinært, er henlagt til en mørk biografsal hos Nordisk Film Biografer WAVES.

Denne onsdag morgen skal det handle om detail- og e-handel, som er det mest markante vækstområde i detailhandlen.

Cirkusrevyen 2019 – 30. august 2019

Cirkusrevyen med Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard og andre gode kræfter, pausedrinks og forudgående middag på Postgaarden.

Morgennetværksmøde på Greve Rådhus – 14. august 2019
Kaffemøder er populære – men hvordan gør du og hvordan får du fuldt udbytte af den tid, du investerer i dem?
 
Dansk Derby på Klampenborg Galopbane – 11. august 2019
 
Der er dømt løb, buffet, fri bar og networking, når GreveSolrødErhverv for første gang inviterer til Dansk Derby, søndag, den 11. august, og vi har sørget godt for jer.
 

Premieren på “The Sound of Music” – 20. juni 2019

– med picnickurv og vino 

Kom med til premiereforestillingen på en af de mest populære musicals nogensinde og oplev et overflødighedshorn af stærke og kendte kræfter flankeret af Hedeland Folkekor og von Trapp-børnene.

Folkemødet på Bornholm – 14. juni 2019

For første gang i foreningens historie inviteres GreveSolrødErhvervs medlemmer til at deltage i en endagstur til Folkemødet på Bornholm.

Vi har arrangeret transporten – programmet og hvilke telte, man vil besøge, bestemmer man selv.

Morgennetværksmøde hos Greve Distributions Center – 12. juni 2019

Læs mere og tilmeld dig sæsonens sidste morgennetværksmøde.

Gokart Le Mans 2019 – 7. juni 2019

– med kamp til stregen, networking og pølser ad libitum 

Igen i år har medlemmer af GreveSolrødErhverv en enestående chance for at give chefer, kolleger, medarbejdere og medlemmer baghjul, når vi inviterer til Gokart Le Mans.

Uddeling af Greve Erhvervspris 2018 – 23. maj 2019

Greve Erhvervspris uddeles for første gang i et samarbejde mellem GreveSolrødErhverv, Greve Kommune og ErhvervsCentret.

Prisen uddeles den 23. maj i Portalen – tilmelding sker via ErhvervsCentrets hjemmeside, hvor du også kan se de virksomheder, der er indstillet til nominering.

Blue Water Cup 2019 – 15. maj 2019

Den populære golfturnering, i samarbejde med Blue Water Shipping, gentages i 2019. Denne gang er turneringen henlagt til smukke Ledreborg Palace Golf Club i Lejre.

Morgennetværksmøde på Uglegårdsskolen – 8. maj 2019

Nogen mener, det er mødrene, der presser på for at få de unge mennesker i gymnasiet. Andre mener erhvervsuddannelserne simpelthen markedsfører sig for dårligt.

Virkeligheden er, at håndværksbranchen skriger på kvalificeret arbejdskraft, så der er stort behov for, at flere unge vælger erhvervsuddannelserne.

Åben Skole 2019 – 8. maj 2019

I umiddelbar forlængelse af morgennetværksmødet i GreveSolrødErhverv på Uglegårdsskolen samme dag, byder vi på en rundvisning til de 20 virksomheder – de fleste medlemsvirksomheder i GreveSolrødErhverv – der holder praktikdag med workshops for sjetteklasseseleverne på Uglegeårdsskolen.

GreveSolrødErhverv er for andet år i træk medarrangør af praktikdagen, som er et led i vores fokus på at fremme valget af erhvervsuddannelser blandt Solrød og Greves unge.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Ginsmagning hos Vinslottet – 17. april 2019  

– med buffet og goody-bag

En gin er ikke bare en gin, og til ginsmagningen hos Vinslottet, vil der blive sørget for, at du får en kyndig introduktion til de lækreste gins, så du går fra ”Slottet” med et smil på læben og lyst til selv at eksperimentere med gin og tonics.

Morgennetværksmøde på Solrød Rådhus – 10. april 2019

 Vil du vide, hvor du skal tage fat, når du gerne vil vækste din virksomhed, så går du ikke forgæves til morgennetværksmødet på Solrød Rådhus i april, hvor Vækstfondens netværkschef Steen M. Asgreen og erhvervskundechef Susanne Fischer Nielsen er gæster.

Gåhjemmøde hos Moestrup – 4. april 2019

Den 4. april 2019 inviterer MOESTRUP til gåhjemmøde om virksomhedsdrift, hvor du kan høre, hvordan de to virksomheder, MOESTRUP Tømrer- & Snedker og MOESTRUP Alufacader i Tune, har udviklet sig og tager livtag med udfordringer, som fx løbende at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhedens flerstregede aktiviteter, på håndværksområdet.

Generalforsamling – 28. marts 2019

Foreningen indkalder medlemmerne til den årlige generalforsamling.

Morgennetværksmøde på Greve Museum – 13. marts 2019

Vil du fornemme historiens vingesus gennem Greves udvikling fra “plov til erhvervsnetværk” og netværke i mindre grupper med repræsentanter fra GreveSolrødErhvervs medlemsvirksomheder, hvor I drøfter, hvordan I kan hjælpe hinanden til mere forretning, så er foreningens netværksmøde, på Greve Museum, i marts noget for dig.

Morgennetværksmøde hos Midt- og Vestsjællands Politi – 13. februar 2019

Networking, biljagter og business unusual 

Vil du høre Vlado fortælle om biljagter, værktøjer og udstyr, og om hvilke overvejelser, han gør sig i situationen?

TIMS Ringsted mod Skanderborg – 7. februar 2019

Vi har sikret gode pladser hos TMS Ringsted og arrangeret fællesspisning i havestuen, før der fløjtes til kamp mellem Ringsted og Skanderborg.

“Mød mig på Cassiopeia” på Folketeatret – 5. februar 2019

Den folkekære fortælling “Mød mig på Cassiopeia”, med de gamle musikalske kendinge “Musens sang” og “Den allersidste dans”, er Folketeatrets store musicalsatsning i 2019.

Vi har sikret os et begrænset antal billetter på rigtig gode pladser til Folketeatrets iscenesættelse af forestillingen med bl.a. Amalie Dollerup, Lone Hertz, Asger Reher, Trine Gadeberg m.fl.

Nytårskur i Byrådssalen på Greve Rådhus – 9. januar 2019

GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Rådhus inviterer Greve og Solrøds lokale erhvervsliv til den traditionelle nytårskur.

Tidligere arrangementer (2018)

Foto: Cirkusrevyen (pressefoto) – kan være underlagt ophavsret.

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram