Julekoncert med Sissel Kyrkjebø i Operaen

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 19/12/2019
20:30 - 22:00

Location
Operaen

Categories


(14. oktober 2019) 5 EKSTRABILLETTER 

Kom med til årets julekoncert, i Operaen, med ingen ringere end den norske sang-jente og verdensstjerne, Sissel Kyrkjebø.

Billetterne sælges efter først til mølle-princip og udleveres i døren på dagen af en repræsentant fra GreveSolrødErhverv.

Som det er blevet tradition, inviterer din lokale erhvervsforening igen i år, til julekoncert. Denne gang med en international sangstjerne i verdensberømte omgivelser.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul- og gospelperler, sange, som vil få julestemning og -fred til at sænke sig.

Kom med til årets julekoncert – du er velkommen til at medbringe gæster, men du skal være opmærksom på, at vi har et begrænset antal billetter, der som altid sælges efter først til mølle-princip.

PRAKTIK
Dato
Torsdag den 19. december 2019 kl. 20.30.Sted
Operaen – Ekvipagemestervej 10, 1438 København K.
Parkering
Parkanter henvises til Operaens parkeringsplads.Pris
DKK 440,00 – OBS: Billetterne betales på gserhverv.dk via PayPal. Bemærk, at du skal vælge kortbetaling, før du indtaster dine oplysninger.Billetter
Billetterne udleveres i stueetagen ved indgangen af en repræsentant af GreveSolrødErhverv fra kl. 19.45.

Tilmelding
Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker via gserhverv.dk efter først til mølle-princip.

Tilmeldingsfrist
Bindende tilmelding via gserhverv.dk senest mandag, den 2. december 2019.

Afbud
Er du tilmeldt og bliver forhindret, bedes du sende besked til info@gserhverv.dk tidligst muligt, så en anden har mulighed for at deltage i dit sted.

Foto (SK): CSB Fanø – anvendes med tilladelse.

OM SISSEL

Kombinationen af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtedeartister i verden, og ikke mindst en artist, som mange andre artister ønsker at arbejde sammen med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den aller første julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der været meget af for Sissel, både som plade – og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden –  en rekord der bliver vanskelig atslå.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul – og gospel perler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum Norden rundt.

Sissels jul 2018 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden inklusiv otte danske koncerter i seks byer.

Bookings

Tilmelding er lukket.