***

Tidligere arrangementer og netværksmøder

GreveSolrødErhvervs sidste netværksmøde i 2018, hvor foreningen, sammen med Lars Berg & Co., inviterer hele netværket til gløgg og æbleskiver.

Julekoncert med Kurt Ravn i Roskilde Domkirke – 9. december 2018

Vil du opleve sangeren og skuespilleren Kurt Ravn med orkester i en eventyrlig julekoncert i en stemningsfyldt historisk kirke, så er her muligheden for at komme i julehumør.

Netværksmøde hos Andersen & Martini – 14. november 2018

Dyrk din pipeline – hvordan du fremtidssikrer din egen virksomhed i forhold til et dynamisk arbejdsmarked

Andersen & Martini stiller venligst kulissen til rådighed for årets sidste ordinære morgennetværksmøde i GreveSolrødErhverv.

Du spørger måske, hvad et top professionelt bilhus overhovedet har til fælles med en personalechef fra Salling Group. Svaret er netværksmødet i GreveSolrødErhverv i november.

Netværksmøde på Greve Rådhus – 10. oktober 2018

Vi er glade for, at Greves borgmester, Pernille Beckmann og kommunaldirektør Claus Thykjær endnu engang har sagt ja til at byde foreningens medlemmer indenfor i den hyggelige rådhuskantine i rådhusets stueetage.

Forpremiere på “Journal 64” – 25. september 2018

Kom med til forpremiere på filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens “Journal 64” om vicekriminalkommissær Carl Mørck, hans makker, Assad og Afdeling Q – afdelingen for gamle sager –den længe ventede opfølgning på “Kvinden i buret”, “Fasandræberne” og “Flaskepost fra P”. 

Netværksmøde i Bilka Hundige – 12. september 2018

Hvordan leder Bilka Hundiges varehuschef Peter Høgh 640 ansatte gennem forandringer?

Hvordan navigerer han mellem godt købmandsskab, performancekultur, god ledelse og talentudvikling?

Gillelejerevyen – 9. august 2018

Få rørt lattermusklerne og kom godt fra start efter sommerferien
Torsdag den 9. august står den på landets mindste revy. Vi forventer at få en super morsom og hyggelig aften, og vi håber, at du har lyst til at tage med en tur til Fyrkroen med den smukke udsigt, hvor revyen spilles.

Arrangementet er en god lejlighed til at invitere medarbejdere, familie, venner, kolleger og bekendte med til. Vi har ikke sat begrænsning på, hvor mange billetter, du kan købe, men de sælges efter først til mølle-princippet.

Netværksmøde på Solrød Rådhus – 8. august 2018

Kom og vær med til at kickstarte netværkssæsonen efter sommerferien!

Du kender typerne, du har mødt dem mange gange, du har undret dig over deres besynderlige adfærd, og du har været frustreret. Hvorfor opfører de sig som de gør? Kan de ikke selv se det?

Forskelligheder på arbejdspladsen kan give mange frustrationer, men hvordan får vi vendt frustration til styrke og fordel?

Det er igen blevet tid til at lade din indre fartdjævel få frit løb, når GreveSolrødErhverv i samarbejde med Mercedes-Benz CPH i Greve for første gang, inviterer til StarRace by Mercedes-Benz CPH i Roskilde Racing Center.

Banen er 1.250 meter lang og 8-12 meter bred med en imponerende langside på 170 meter, fem højresving og seks venstresving. Banen er bygget til overhaling, og har plads til 24 karts ad gangen.

Det populære Le Mans er i år omdøbt til StarRace by Mercedes-CPH. Løbet afvikles i Roskilde Racing Center, hvor vi som hold på mindst fire personer, hopper i en gokart, og give den pedal ud over banen.

Efter cirka et par timers løb slutter vi af med præmieoverrækkelse til de tre bedste hold, og efterfølgende fælles hygge omkring noget god mad.

Netværksmøde i SuperBrugsen i Havdrup – 13. juni 2018

Kender du en, der kunne tænke sig at blive en del af GreveSolrødErhverv, så inviter vedkommende med til netværksmøde den 13. juni, hvor vi byder på lækker brunch, netværk og en succeshistorie fra detailhandlen.

Blue Water Cup 2018 – 17. maj 2018

Den årlige golfdyst afholdes igen i år i samarbejde med Blue Water Shipping.

Efter lidt morgenbrød begynder vi –  øvede og begyndere – med at spille på banen for til slut hen over middag at indtage en frokost og beundre vores ”fantastiske scorekort”.  Undervejs vil der være forplejning.

Netværksmøde på Greve Rådhus – 16. maj 2018

Kan politikere og kommunale aktører skabe bedre forretningsmæssige resultater, end private erhvervsdrivende?

Det skal komme an på en prøve til netværksmødet i maj, hvor vi tager springet ud af den metaforiske boks og gør noget helt andet, end vi plejer.

Forvandl din svigermor til en diamant – foredrag med diamanthandler Katerina Pitzner – 16. april 2018

Foreningen inviterer til et spændende foredrag med titlen ”Forvandl din svigermor til en diamant” med diamanthandler Katerina Pitzner, der vil indvie os i den verden, hun arbejde i. En verden, som afviger fra andre brancher med specielle regler, forretningsaftaler og et ubrydeligt moralkodeks.

Netværksmøde på Solrød Rådhus – 11. april 2018

Netværksmødet i april finder sted i rådhuskantinen på Solrød rådhus og skal bl.a. handle om nyt fra Solrød Kommune. Det vil Solrøds borgmester, Niels Hörup, indvie os i.
Et af vores netværksmøders hovedformål er – foruden networking – udveksling af medlemserfaring og sparring. Og denne aprilmorgen sætter vi konkret fokus på, hvordan vi kan hjælpe hinanden.
ERTEDSPACE

Generalforsamling – 22. marts 2018

Vi indkalder til ordinær generalforsamling med valg til bestyrelsen på Solrød Produktionsskole. Der er spisning og forstander Flemming Cederholm fortæller om skolen efter generalforsamlingen.

Netværksmøde på Greve Marina – 14. marts 2018

I marts er vores faste månedlige netværksmøde henlagt til Greve Marina, hvor bestyrelsesformand Kurt Palmqvist og havnefoged Ole Peter Wamberg, er værter.

“Molly’s Game” i Nordisk Film Biografer WAVES – 26. februar 2018

I februar har du mulighed for at komme ind og se filmen Molly’s Game og få en kort præsentation af Nordisk Film Biografers nye filmhus i WAVES af biografdirektør Farukh Olskær Saghir.

Vi har arrangeret, at vi har salen for os selv, og så er der fællesspisning bagefter på Café E – lige overfor.

Netværksmøde – 14. februar 2018

Netværksmøde i GreveSolrødErhverv om strategi i ErhvervsCentret.

Sundhed, mad og vin – 29. januar 2018

Foredrag med Karen Nørby hos Krohns Køkken i Køge.

Nytårskur 2018  – 10. januar 2018

GreveSolrødErhverv og ErhvervsCentret inviterer Greve og Solrøds lokale erhvervsliv til den traditionelle nytårskur.

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram