Om GreveSolrød Erhverv – Din lokale erhvervsforening

GreveSolrødErhverv er en politisk uafhængig forening og et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.

Et medlemskab af GreveSolrødErhverv er din adgangsbillet til områdets stærkeste erhvervsnetværk, som vil øge din virksomheds synlighed og åbne døren til vores populære netværksmøder

Her får du gode oplevelser og inspiration i form af virksomhedsbesøg, foredrag, dialogmøder og sociale arrangementer. Derudover har du rig mulighed for sparring og samhandel med de andre medlemsvirksomheder.

​Gennem faglige og sociale arrangementer skaber GreveSolrødErhverv mulighed for networking blandt medlemmerne. Dermed får både store og små virksomheder mulighed for at skabe lokal forankring og styrke professionelle relationer.

GreveSolrødErhverv søger indflydelse på lokale virksomheders vilkår og betingelser. Det sker blandt andet ved, at bestyrelsen engagerer sig aktivt i samarbejdet mellem erhvervslivet, kommuner, offentlige myndigheder, institutioner og organisationer.

Bliv medlem i dag

GreveSolrødErhverv er en uafhængig forening, der på vegne af cirka 260 lokale virksomheder, arbejder for at fremme en sund udvikling af erhvervslivet i hele Køge Bugt.

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram