Premiere på The Sound of Music

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 20/06/2019
20:30 - 23:00

Location
Amfiteatret Hedeland

Categories


Premiereforestilling med picnicboks* fra Kejserindens Gryder.

Billetprisen på DKK 495,00 inkluderer billet til forestillingen, program, en picnicboks fra Kejserindens Gryder, samt en halv flaske rød- hvid- eller rosévin per person.

Billetter, picnicbokse og vin udleveres på dagen ved indgangen af en repræsentant fra GreveSolrødErhverv – praktisk info. følger.

Billetterne sælges efter først til mølle-princip.

“Naturtæppet” går kl. 20.30, men kom i god tid.

*Picnicboksen, der er individuelt pakket, indeholder en minisandwich med æggemousse, et kyllingespyd, seranoskinke med semisoltørrede tomater, flanksteak med marineret rødløg, samt rimmet laks med creme, brød og til dessert, en kage.

PRAKTIK

Dato
Torsdag den 20. juni 2019 kl. 20.30. Vi anbefaler, at du kommer i god tid. 

Sted
Amfiteater Hedeland, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene.

Parkering
Parkering ved amfiteatret er gratis. Bemærk dog, at der kan være lidt kødannelser, særligt på vejen ud, da mange forlader stedet på samme tid.

Pris
Medlemsprisen på DKK 495,00 er all-inclusive i henhold til program.

Tilmelding
Vi har et begrænset antal pladser og tilmelding sker via gserhverv.dk efter først til mølle-princip.

Tilmeldingsfrist
FORLÆNGET (19/6) Bindende tilmelding og betaling via gserhverv.dk senest mandag, den 17. juni 2019. SE BEMÆRKNING UNDER AFBUD.

Billetter
Billetter, picnicbokse og vin udleveres på dagen ved indgangen af en repræsentant fra GreveSolrødErhverv – yderligere praktisk info. følger efter tilmelding.

HUSK at notere, hvilken eller hvilke vine, I foretrækker i det obligatoriske felt “Navne på deltagere*” – skriv fx “rød”, “hvid” eller “rosé” efter hvert navn.

Afbud
Er du tilmeldt og bliver forhindret, bedes du sende besked til info@gserhverv.dk tidligst muligt, så en anden har mulighed for at deltage i dit sted.

Du skal være opmærksom på, at deltagergebyret ikke refunderes efter endt tilmeldingsfrist den 10. juni 2019 – bemærk, at der er tale om den oprindelige tilmeldingsfrist.

Foto: Miolto – venligst udlånt af arrangør.

Bookings

Tilmelding er lukket.