Kommende arrangementer

20240814
14. august 2024
Sådan overlever du i et foranderligt detailmarked
Glæd dig til en morgen med netværk, nyheder fra Solrøds borgmester og inspiration til dialog om detailudfordringer i kamp med Kinesiske onlineplatforme.
Se mere her...
20240826
26. august 2024
Foredrag: Det værdiskabende bestyrelsesarbejde med Laura Vilsbæk
Mød Laura Vilsbæk og hør, hvordan bestyrelsesarbejdet er under forandring. Få øjnene op for, hvor meget vi alle kan bidrage med.
Se mere her...
20240830
30. august 2024
Gokart Le Mans 2024
Giv den gas! Giv kolleger, chefen eller venner baghjul - og stil dig øverst på podiet, når vi igen i år inviterer til Gokart Le Mans på Roskilde Racing Center.
Se mere her...
20240911
11. september 2024
Sådan bidrager ErhvervsCentret Greve til din virksomheds vækst og udvikling
Mød Greves borgmester, Rasmus Mørch fra ErhvervsCentret Greve og Yunus Borgstrøm fra Erhvervshus Sjælland - og få indsigt i aktuelle tilbud og kommende initiativer for 2025.
Se mere her...
20240918
18. september 2024
Petanque & stegt flæsk
Uanset om du er en erfaren spiller eller aldrig har rørt en petanquekugle før, så er dette din chance for at prøve dine evner af sammen med dine kolleger, venner eller forretningsforbindelser.
Se mere her...
20241021
21. oktober 2024
Maksimer potentialet i din virksomhed med AI, Chatbots og RPA
Kom og hør når Stine Høiberg Rasmussen fortæller, hvordan teknologier som AI, Chatbots og RPA kan skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed.
Se mere her...
20241113
13. november 2024
Fremtidens indeklima og værdien af social kapital
Kom med morgennetværk hos Nordic2care, hvor CEO, Lars Ulrik Uhrskov, vil dele virksomhedens rejse og visioner for fremtidens indeklima.
Se mere her...

Tidligere arrangementer

Tour de Strandvejen
Snør skoene og deltag i dette anderledes morgenmøde. Her får du en unik chance for at netværke, samtidig med at vi besøger de lokale virksomheder, hører deres historie og får gode tilbud.
Company Day hos Ledreborg Golf
Company Day med morgenbrød, turnering, præmieoverrækkelse og efterfølgende frokost. Den populære golfturnering foregår i år hos Ledreborg Golf.
Mød Morten Løkkegaard og bliv klogere på EU valget
Vil du have et unikt indblik i EU-politik og de spændende emner, vi skal stemme om? Så skal du deltage i vores morgenmøde med den erfarne EU-politiker, Morten Løkkegaard.
Styrk virksomheden: fordele ved diversitet og inklusion
Kom og lyt med, når Lars og Astrid fra Bunzl fortæller, hvorfor det er vigtigt at skabe mangfoldighed, inklusion, lighed og tilhørsforhold på arbejdspladsen.
Foredrag: Ledelse & lidelse med Lars Michaelsen
Foredraget omhandler Lars’s henholdsvis 14 år som professionel cykelrytter og 14 år som sportsdirektør.
Fakta og ord om forbrugertendenser
Kom og lyt med når forbrugerøkonom, Ida Marie Moesby, giver perspektiver på de nyeste forbrugertendenser og hvordan, de påvirker det danske erhvervsliv.
Beskyt din virksomhed mod IT-Kriminalitet
Defensive Education giver info om, hvordan mindre virksomheder kan beskytte sig mod IT-kriminalitet. Og hvilke simple redskaber, der kan højne din IT-sikkerhed markant.
Generalforsamling 2024
Du er hermed inviteret til ordinær generalforsamling, som holdes den 5. marts kl. 16.00-18.00 på Gjeddesdal Gods.
Find begejstring i en travl arbejdsdag 
Vi får besøg af Mette Berner, som har hjulpet et utal af medarbejder- og ledergrupper til at finde deres udgave af begejstring og fællesskab i en travl hverdag.
1 2 3 7
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram