Kommende arrangementer

20240305
5. marts 2024
Generalforsamling 2024
Du er hermed inviteret til ordinær generalforsamling, som holdes den 5. marts kl. 16.00-18.00 på Gjeddesdal Gods.
Se mere her...
20240313
13. marts 2024
Beskyt din virksomhed mod IT-Kriminalitet
Defensive Education giver info om, hvordan mindre virksomheder kan beskytte sig mod IT-kriminalitet. Og hvilke simple redskaber, der kan højne din IT-sikkerhed markant.
Se mere her...
20240410
10. april 2024
Netværksmøde
Mere info om dette netværksmøde kommer snarest.
Se mere her...
20240826
26. august 2024
Sådan sætter du det digitale på bestyrelsens agenda
Kom og hør Laura Vilsbæk fortælle, hvordan bestyrelsen bliver virkelig værdiskabende bl.a. ved at sætte den digital transformation på agendaen.
Se mere her...

Tidligere arrangementer

Find begejstring i en travl arbejdsdag 
Vi får besøg af Mette Berner, som har hjulpet et utal af medarbejder- og ledergrupper til at finde deres udgave af begejstring og fællesskab i en travl hverdag.
Nytårskur på Greve Rådhus
Hør om forventninger og tanker for 2024 - både for GreveSolrødErhverv og for Greve kommune fra Borgmester, Pernille Beckmann.
Skab kundeoplevelser i verdensklasse
Hvordan kan du levere mere end kunden forventer? Det får du svar på på dette netværksmøde på RØG Mad & Vinbar, hvor Thomas Kjær giver os indblik i adfærdsdesign.
Luksusbiler og røverhistorier fra de støvede landeveje
Kom og lyt med, når vi besøger CITO Car Lease A/S og får besøg af netværkets professionelle turist, Jan Tvernø, som tager os med på en hæsblæsende rejse fra offentlig ansat til professionel turist.
JRV – en grøn rejse
Hvordan lader den grønne omstilling sig gøre og hvad kræver det af valg og beslutninger? Kom og hør Daniel Rasmussen fra JRV dele en lærerig, virkelighedsnær beretning.
Gokart Le Mans 2023
Inviter kolleger, ansatte eller venner med til en forrygende eftermiddag i fartens tegn, når vi traditionen tro inviterer til Gokart Le Mans på Roskilde Racingcenter.
‘Askepot’ – opera og picnic
Traditionen tro kan du få en helt særlig oplevelse med GreveSolrødErhverv, når vi indbyder til operaen “Askepot” under åben himmel i Opera Hedeland.
”Bagerdygtigt” om bæredygtighed
Hvordan kommer du godt i gang, hvis du har en god forretningsidé? Det bliver du klogere på, på dette netværksmøde på Solrød Rådhus, hvor du skal høre historien om “Bagerdygtigt”.
Tivolirevyen
Vi inviterer medlemmer og deres gæster til at opleve Tivolirevyen sammen med os fredag den 30. juni i Glassalen i Tivoli.
1 2 3 6
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram