Kommende arrangementer

20231011
11. oktober 2023
Luksusbiler og røverhistorier fra de støvede landeveje
Kom og lyt med, når vi besøger CITO Car Lease A/S og får besøg af netværkets professionelle turist, Jan Tvernø, som tager os med på en hæsblæsende rejse fra offentlig ansat til professionel turist.
Se mere her...
20231108
8. november 2023
Skab kundeoplevelser i verdensklasse
Hvordan kan du levere mere end kunden forventer? Det får du svar på på dette netværksmøde på RØG Mad & Vinbar, hvor Thomas Kjær giver os indblik i adfærdsdesign.
Se mere her...

Tidligere arrangementer

JRV – en grøn rejse
Hvordan lader den grønne omstilling sig gøre og hvad kræver det af valg og beslutninger? Kom og hør Daniel Rasmussen fra JRV dele en lærerig, virkelighedsnær beretning.
Gokart Le Mans 2023
Inviter kolleger, ansatte eller venner med til en forrygende eftermiddag i fartens tegn, når vi traditionen tro inviterer til Gokart Le Mans på Roskilde Racingcenter.
‘Askepot’ – opera og picnic
Traditionen tro kan du få en helt særlig oplevelse med GreveSolrødErhverv, når vi indbyder til operaen “Askepot” under åben himmel i Opera Hedeland.
”Bagerdygtigt” om bæredygtighed
Hvordan kommer du godt i gang, hvis du har en god forretningsidé? Det bliver du klogere på, på dette netværksmøde på Solrød Rådhus, hvor du skal høre historien om “Bagerdygtigt”.
Tivolirevyen
Vi inviterer medlemmer og deres gæster til at opleve Tivolirevyen sammen med os fredag den 30. juni i Glassalen i Tivoli.
Én indgang til al samarbejde med kommunen
Bliv klogere på den fremtidige Erhvervspolitik og på hvad du kan få gratis hjælp til som erhvervsdrivende i Greve Kommune, når ErhvervsCentret Greve er vært.
Årets golfturnering
Vi inviterer medlemmer og deres gæster til at deltage i vores årlige golfturnering med morgenbrød, turnering, præmieoverrækkelse og efterfølgende frokost.
Ansvarlighed som bærende faktor
Mød Måtteskrift.com - en ung vaskerivirksomhed, der ud over at have vundet GBA's Miljøpris 2022, hver dag gør en forskel ved at innovere en gammel branche.
Christiania walk
Kom med på en guidet gåtur på Christiania med en indfødt Christianit og bliv klogere på Christianias struktur og historie. Det er onsdag den 26. april kl. 17-18.30.
1 2 3 5
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram