Bestyrelsen

Helena Nymann

Bestyrelsesformand

Jeg arbejder for at skabe et stærk lokalt forankret netværk, hvor lokale virksomheder kan styrke deres relationer og blive inspireret i gode fagligt velfunderede, åbne og imødekommende rammer. Via min rolle som administrationschef på Gjeddesdal Gods har jeg en bred kontaktflade med lokalsamfundet. Og som formand for GreveSolrødErhverv er jeg obligatorisk medlem er Greve kommunes Erhvervscenters bestyrelse. Jeg har derfor også fokus på at styrke erhvervsudviklingen i lokalområdet.


Brian Skov Andersen

Næstformand

Partner i EDC Poul Erik Bech Erhverv, hvor jeg hjælper kunder på Sjælland, med alt inden for erhvervsejendomme – både salg, udlejning og udvikling. I GreveSolrødErhverv er jeg næstformand og sidder med i medie- og i rekrutteringsudvalget. Mit fokus er at gøre en forskel for de erhvervsdrivende i lokalområdet, men også for at netværke og blive inspireret af andre lokale erhvervsdrivende.


2896 2051

Carsten Leth

Kasserer

Registreret revisor og ejer af Revisionsfirmaet Leth & Partnere i Greve. I GreveSolrødErhverv er jeg kasserer. Mit fokus er på at skabe et stærkt erhvervsliv, så vi har to stærke kommuner med gode arbejdspladser og penge i kommunekasserne. 


2814 9596

Susanne Herbst

Bestyrelsesmedlem og formand for aktivitetsudvalget

Ejer af Frisør Herbst i Karlslunde Landsby. Jeg er et meget socialt menneske og er nysgerrig på andre brancher – hvad de laver og udretter. Gennem mit bestyrelsesarbejde bidrager jeg blandt andet med at have fokus på, at liberalt erhverv er repræsenteret blandt medlemmerne. Og som formand for aktivitetsudvalget arbejder jeg passioneret for, at medlemmerne får styrket deres relationer til hinanden og udvidet deres netværk.


Benny Hansen

Bestyrelsesmedlem og formand for rekrutteringsudvalget

Indehaver af Helse Massage, Solrød/Karlslunde. Mange års erfaring med foreningsarbejde. Gennem mit arbejde i bestyrelsen bidrager jeg med et fokus på de lokale virksomheder – og i min rolle som formand for rekrutteringsudvalget i foreningen er mit mål, at GreveSolrødErhverv bliver et stærkt netværk i begge kommuner.


Allan Schouw-Petersen

Bestyrelsesmedlem

Advokat hos WINadvokater. Mit fokus i GreveSolrødErhverv er, at skabe mere fokus på miljø, grøn energi og bæredygtighed.


Torben Hoffmann

Bestyrelsesmedlem

Lone Ovesen

Suppleant til bestyrelsen

Bogholder i Kommunikator Reklameværksted og ekstern bogholder for 8 andre firmaer. Udover min rolle som suppleant i GreveSolrødErhverv er jeg også en del af aktivitetsudvalget. Mit fokus er, at arbejde for at skabe mere lokal synlighed for vores forening og fællesskabet omkring den – og jeg hjælper til, hvor jeg kan.


Marianne Pedersen

Suppleant til bestyrelsen og formand for medieudvalget

Bladchef på Sydkysten – en del af Sjællandske Medier. I min rolle som formand for medieudvalget i GreveSolrødErhverv arbejder jeg for øget synlighed af foreningen overfor såvel nye som etablerede virksomheder samt en stærk markedsføring af foreningens mange netværksmøder og sociale arrangementer – på alle platforme.


SAMARBEJDSPARTNERE

Berit Weise

Mødefacilitator

Konsulent, underviser, instruktør & coach i egen virksomhed METACOM. Min rolle i GreveSolrødErhver er at facilitere netværksmøderne.
Berit planlægger og faciliterer vores møder i samarbejde med bestyrelsen. Har du lyst til at lægge hus til, eller byde ind med ideer, foredrag eller andet, så kontakt endelig Berit.


Meena Bøgh Søderstrøm

Medlemsadministrator

Grafisk designer og ejer af kreativ zone. Min rolle i GreveSolrødErhverv er at servicere vores medlemmer. Jeg er mangeårigt medlem af foreningen og har nu også rollen som medlemskoordinator. Jeg står for opdatering af medlemsdatabase, administration af ind- og udmeldelser mv.


Rikke Damgaard

Digital kommunikation

Rådgiver om digital kommunikation og sociale medier i egen virksomhed GIV ORDET TIL. Jeg arbejder for, at GreveSolrødErhverv bliver mere synlig og at de lokale succeshistorier bliver delt. Mine opgaver dækker blandt andet over website, nyhedsbrev og sociale medier.


Michael Dyrberg

Fotograf

Fotograf og ejer af MICHAEL DYRBERG FOTOGRAFI. Min rolle i GreveSolrødErhverv er at tage fotos ved netværksmøder og sociale arrangementer. Jeg assisterer også med head shots eller portrætter til sociale medier, brochurer eller website.


Mikael Klint

Medlemsanalyser

CEO hos CleverNPS. Jeg assisterer GreveSolrødErhverv med medlemsanalyser, som giver indsigt i medlemmernes loyalitet – herigennem skaber større vækst, mindre medlemsafgang og et bedre omdømme.


40 80 08 40

Boye Rynord

Revisor

Statsautoriseret revisor, økonomisk rådgiver og indehaver af Rynord Revision. Jeg assisterer GreveSolrødErhverv med regnskab og økonomisk rådgivning.


Kenneth Bekker

IT-support

Ejer af View2net. Jeg assisterer GreveSolrødErhverv med IT-løsninger, service og support.


60 89 43 90

Martin Bukh

Webudvikler

IT-Manager hos Kommunikator Reklameværksted. Jeg assisterer GreveSolrødErhverv med udvikling og vedligeholdelse af websitet gserhverv.dk.


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram