Seneste nyt

Her kan du læse vores seneste nyheder, information om arrangementer og øvrig information, der er relevant for dig som lokal erhvervsdrivende i Greve og Solrød.

Nyhederne herunder finder du også på vores Facebook-side. Fortrækker du at læse dem på Facebook, så kan du finde og følge siden her.

Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv6. feb 2023
Tak for en fantastisk fejring af foreningens 20 års jubilæum i lørdags, hvor mere end 70 deltagere havde fundet danseskoene frem og deltog i en herlig aften✨

Medlemmer, ægtefæller, kolleger og gæster fejrede foreningen med fantastisk mad og de bedste rammer på RØG Mad & Vinbar.

Der var skøn stemningsmusik fremført at Gummers efterfuldt af bandet SingStarz, som sikrede, at alle kom en tur på dansegulvet 💃🕺🎶

Vi tog også et kort tilbageblik ved tidligere og nuværende formænd for foreningen, som deltog: Stifter Morten Winsløv, Niels Mostrup, Allan Schouw-Petersen og Torben Hoffmann flankeret af nuværende formand Helena Nymann.

Tak til alle som kom og som bidrog til denne markering af foreningens – nu 20 årige virke.

Der er meget at se tilbage på – og endnu mere at se frem til.

Vi glæder os!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv23. jan 2023
Kom med til netværksmøde hos Willab Garden den 8. februar, når vi sætter fokus på, hvorfor rum i haven er en god investering – og hvordan fritids- og udeliv har udviklet sig som forretningsområde de seneste år.

Læs mere og tilmeld dig her ➡️ https://www.gserhverv.dk/aktiviteter/3873/

Du er velkommen til at tage gæster med til vores arrangementer.

Mødet starter kl. 08.00 og slutter kl. 09.30. Dørene åbnes fra kl. 7.30.

Håber vi ses!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv17. jan 2023
Det er med stor glæde, at vi i anledning af vores 20 års jubilæum har fornøjelsen at invitere til jubilæumsfest lørdag den 4. februar 2023 kl. 18.30. på RØG Mad & Vinbar i Mosede Havn.

Bandet 'Gummers' spiller lounge musik under spisningen og efter maden spiller trioen 'Singstarz' op til fest. Så kridt danseskoene. Og husk at invitere gæster med 🥂💃🕺✨

Læs mere og tilmeld dig her 👉https://www.gserhverv.dk/aktiviteter/jubilaeumsfest-paa-roeg-vinbar/

Vi håber at se dig og dine kolleger til en festlig fejring i foreningens regi!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv16. jan 2023
I går eftermiddags havde vi arrangeret en unik oplevelse for vores medlemmer og deres nærmeste - nemlig mulighed for at opleve de danske håndboldherrer forsvare VM titlen 🤾🥅✨

Stemningen og forventningerne var høje, da bussen drog afsted til Malmø. På trods af lidt vind på broen, sørgede Kagan Turist for, at vi kom sikkert over.

Det var en stor oplevelse at opleve håndboldfeberen live!

TAK til alle jer der var med til at gøre dagen så hyggelig!

Stor tak til Mad Med Mening som havde stået for ”madpakke” til hjemturen.

Vi glæder os til at vi ses igen til kommende arrangementer.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv11. jan 2023
Stemningen og humøret var højt til nytårskuren her til morgen på Gjeddesdal Gods. Snakken gik og 2023’s udfordringer blev livligt drøftet.

Boblerne fra Sparekassen Kronjylland og Kransekagen fra Bilka, Salling Group blev nydt til fulde. Der skal lyde et varmt tak til de to virksomheders bidrag til foreningens Nytårskur. Det er utroligt værdsat! 🍾🥂

Vi er samtidig virkelig glade for og stolte af, at så mange gæster deltog. Der skal lyde et stort tak til Borgmester Pernille Beckmann 💬 og repræsentanter fra byrådet, ErhvervsCentret i Greve og Greves administration som deltog.

Blandt de 70 gæster var der også både nye og potentielle medlemmer.

Det var en forrygende start på året 🎉 - og vi kunne ikke ønske os et bedre afsæt for vores program og mange aktiviteter i 2023.

Allerede på søndag kan du komme med til håndboldkamp i Malmø 🤾🥅 – vi har få billetter tilbage.

Vi glæder os også meget til fejring af foreningens jubilæum den 4. februar, hvor vi håber så mange som muligt deltager. 💃🕺✨ Gerne med ledsager, kolleger, samarbejdspartner eller andre i netværket, som trænger til at blive luftet. Dejlig mad, skønne vine, musik og dans for bare 550 kr.

Med ønsket om alt det bedste til alle herfra!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv2. jan 2023
Godt nytår✨

Vi starter året med en nytårskur den 11. januar på Gjeddesdal Gods ved Greve Landsby.

I hyggelige og stemningsfulde rammer byder vi det nye år velkommen og starter netværksåret med et glas bobler og lidt sødt til ganen 🍾🥂

Vi sætter på dagen fokus på vores forventninger og tanker for 2023 – og vil inspirere hinanden, udveksle tanker og ideer og frem for alt lære hinanden bedre at kende.

Du vil også blive klogere på programmet for 2023. Så kom og vær med – og husk at inviterer kolleger, kunder eller andre gæster med.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmeld dig her 👉

Se flere nyheder på Facebook

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram