Seneste nyt

Her kan du læse vores seneste nyheder, information om arrangementer og øvrig information, der er relevant for dig som lokal erhvervsdrivende i Greve og Solrød.

Nyhederne herunder finder du også på vores Facebook-side. Fortrækker du at læse dem på Facebook, så kan du finde og følge siden her.

Greve Solrød Erhverv

GreveSolrødErhverv er en uafhængig forening, der på vegne af cirka 250 lokale virksomheder arbejder for at fremme en sund udvikling af erhvervslivet i hele Køge Bugt. Det sker bl.a. ved at engagere sig aktivt i samarbejdet mellem erhvervslivet, offentlige myndigheder, institutioner og organisationer. Dermed bidrager GreveSolrødErhverv til, at de eksisterende virksomheder bliver stærkere og større, ligesom foreningen aktivt medvirker til at tiltrække nye virksomheder til området og til foreningen. Gennem faglige og sociale arrangementer skaber GreveSolrødErhverv mulighed for networking blandt medlemmerne. Dermed får både store og små virksomheder mulighed for at knytte stærke kontakter med henblik på salg, indkøb og alliancer.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv14. feb 2024
Tak for en skøn morgen med høj energi!

På denne morgens netværksmøde blev vi klogere på, hvordan vi finder begejstring i jobbet på helt almindelig arbejdsdage - og hvordan vi tager ansvar for begejstringen✨

Mette Berner havde ordet. Hun inspirerede med idéer til, hvordan vi kan invitere kolleger og kunder til mere begejstring.

Nogle af Mettes pointer (som tager udgangspunkt i FISH-filosofien) var:

⭐️ Leg - det gør dit job sjovere

⭐️ Red dagen for dine kunder og kolleger - det er en gave.

⭐️ Vær nærværende

⭐️ Vælg dit eget humør

Mette har hjulpet et utal af medarbejder- og ledergrupper til at finde deres udgave af begejstring og fællesskab i en travl hverdag. Stor tak til Mette for god inspiration til deltagerne fra vores erhvervsnetværk i dag.

Der skal også lyde en stor tak til alle jer, der deltog. Det blev en forrygende start på dagen med stor spørgelyst og god energi - og med tid til netværk.

Vi glæder os til at vi ses igen til kommende arrangementer!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv6. feb 2024
Vi byder enndu et nyt medlem velkommen til vores erhvervsnetværk. Denne gang er det Henrik Tipsmark Hansen, som er partner og rådgiver hos Senva ApS.

Hos Senva hjælper de virksomheder gennem virksomhedsrådgivning, forretningsudvikling og eksekveringsstøtte. Profitabel vækst, top- og bundlinjeforbedring, øget konkurrenceevne samt digital transformation er typiske resultater af deres ydelser.

Henrik har stor erfaring med forretnings- og organisationsledelse og har gennemført omfattende virksomheds forandringer, herunder skalering og vækst, turnarounds, fusioner og internationalisering.

Varmt velkommen til Henrik!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv5. feb 2024
Vi byder Jens Meyerdierks fra virksomheden EnergiElektrikeren velkommen som nyt medlem af vores erhvervsnetværk.

Jens er indehaver af og installatør hos EnergiElektrikeren - en virksomhed, hvor de eksperter i solceller og varmepumper.

Jens startede virksomheden i 2005 med sin kompagnon Tim Hartmeyer - virksomheden ligger i Havdrup og i dag er de førende inden for solceller i hele Danmark.

Varmt velkommen til Jens!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv29. jan 2024
Kom og hør en inspirerende historie om to brødre fra 70’ernes og 80’ernes Gersagerparken. De har brudt deres sociale arv med troen på sig selv, hårdt arbejde og en brændende passion.

I dag står de i spidsen for en succesfuld virksomhed, som de for nylig blev tilbudt at sælge for over 100 millioner.

Oplægsholderne er Rasmus Meineke og Morten Meineke fra virksomheden Comadso A/S.

Gå-hjem-mødet med titlen 'Fra ghetto til gazelle!' foregår tirsdag den 12. marts kl. 17.00-19.00 på Tune Produktionsskole.

Deltagelse er gratis.

Reservér din plads her: https://www.gserhverv.dk/aktiviteter/fra-ghetto-til-gazelle/
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv16. jan 2024
𝐍𝐞𝐭𝐯æ𝐫𝐤𝐬𝐦ø𝐝𝐞: 𝐅𝐢𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐠𝐞𝐣𝐬𝐭𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐢 𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐯𝐥 𝐚𝐫𝐛𝐞𝐣𝐝𝐬𝐝𝐚𝐠

Hvordan kan du finde begejstring i jobbet på helt almindelige arbejdsdage? Og hvordan kan vi alle tage ansvar for begejstringen?

Den 14. februar får vi besøg af Mette Berner, som er selvstændig konsulent med base i Greve. Hun har hjulpet et utal af medarbejder- og ledergrupper til at finde deres udgave af begejstring og fællesskab i en travl hverdag.

Oplev en anderledes netværksdag og gå hjem med høj energi og idéer til at invitere dine medarbejdere og kunder til mere begejstring.

Tilmeld dig her 👉 https://www.gserhverv.dk/aktiviteter/find-begejstring-i-en-travl-arbejdsdag/
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv15. jan 2024
Vi byder Brian Johansen fra Jyske Bank velkommen som medlem af vores erhvervsnetværk.

Brian har mange års erfaring fra bankverdenen. Han er tidligere afdelingsdirektør og nu markedsdirektør i Jyske Bank, hvor han er ansvarlig for udvikling af forretningen i Greve, Holbæk og Roskilde.

Jyske Bank er det tredjestørste pengeinstitut på det danske marked, de er bank for privat- og erhvervskunder.

Varmt velkommen til Brian!

Se flere nyheder på Facebook

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram