Seneste nyt

Her kan du læse vores seneste nyheder, information om arrangementer og øvrig information, der er relevant for dig som lokal erhvervsdrivende i Greve og Solrød.

Nyhederne herunder finder du også på vores Facebook-side. Fortrækker du at læse dem på Facebook, så kan du finde og følge siden her.

Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv19. maj 2022
I dag var dagen hvor i alt 40 deltagere mødtes til en hyggelig omgang golf⛳️

Vejret var skønt og humøret var i top.

Nogle vandt flotte præmier, andre fik sjove oplevelser og vi alle fik lært hinanden lidt bedre at kende 🏌️‍♂️🏌️ 🏆

Tak til Greve Golf for super flot arrangement med skøn morgenmad, veloplagte arrangører og trænere, samt en dejlig frokost vi kunne runde dagen af med👏

TAK til alle jer der var med til at gøre dagen så hyggelig!

Vi glæder os til at vi ses igen til kommende arrangementer.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv12. maj 2022
Skal du med til Folkemødet?

I år har du en unik mulighed for at komme med GreveSolrødErhverv på endagstur til Folkemødet på Bornholm fredag den 17. juni.

Der er afgang fra Greve Svømmehal kl. ca. 06.30. Morgenmad og kaffe i bussen – færgeoverfart og kørsel i egen bus fra Rønne til Allinge. Vi tager retur ca. kl. 17.00.

Alt sammen til den beskedne pris af 698,00 kr.

Vi har nogle få billetter tilbage, så book din plads nu, hvis du vil med 👉
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv11. maj 2022
Nåede du ikke vores gå-hjem-møde i forrige uge, med Cheføkonom Anders Hoyer fra Sparekassen Kronjylland, så får du her chancen igen. Se vedhæftet invitation til foreningens medlemmer fra Kim Brandt Andersen, Erhvervskundechef i Køge.
Tilmelding via dette link: https://sparkron.safeticket.dk/c094dc908b74086793c2c82d37f3ef327325bba23ad2f60b8e0cbce89cd1cabdce455052ae4396a50c6408a454e171da
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv11. maj 2022
Så går vi igang med endnu et netværksmøde. Faosol a/s har dækket op med dejlig kaffe og basser og vi glæder os til dagens indlæg.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv4. maj 2022
FRA LILLE HANDELSFIRMA TIL INTERNATIONAL VIRKSOMHED

Kom og lyt med den 11. maj, når direktør i FAUSOL A/S, Kim Faurbjerg, fortæller om den udviklingsrejse han har været på – og fortsat er på – i samarbejde med Erhvervshus Sjælland.

Kim har vækstet FAUSOL fra at være et lille handelsfirma i 1969 til en international virksomhed i dag.

Hør om hvilke mål og beslutninger han har måtte træffe undervejs – og ikke mindst, hvordan Kim fandt mod til sådan en rejse.

Tilmeld dig netværksmødet her 👉 https://lnkd.in/dxyumhT2

Du er også velkommen som gæst.

Og er du nysgerrig på Kims historie allerede nu, så tag et kig på artiklen her 👇👇👇
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv2. maj 2022
Spændende og veloplagt indlæg i eftermiddags - vi blev alle en del klogere på de scenarier vi bør forvente og konsekvenserne heraf økonomisk. Tak for fremragende indlæg af Anders Hoyer Sparekassen Kronjylland og en ivrig spørgelysten deltagelse fra vores medlemmer😊

Se flere nyheder på Facebook

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram