Seneste nyt

Her kan du læse vores seneste nyheder, information om arrangementer og øvrig information, der er relevant for dig som lokal erhvervsdrivende i Greve og Solrød.

Nyhederne herunder finder du også på vores Facebook-side. Fortrækker du at læse dem på Facebook, så kan du finde og følge siden her.

Greve Solrød Erhverv

GreveSolrødErhverv er en uafhængig forening, der på vegne af cirka 250 lokale virksomheder arbejder for at fremme en sund udvikling af erhvervslivet i hele Køge Bugt. Det sker bl.a. ved at engagere sig aktivt i samarbejdet mellem erhvervslivet, offentlige myndigheder, institutioner og organisationer. Dermed bidrager GreveSolrødErhverv til, at de eksisterende virksomheder bliver stærkere og større, ligesom foreningen aktivt medvirker til at tiltrække nye virksomheder til området og til foreningen. Gennem faglige og sociale arrangementer skaber GreveSolrødErhverv mulighed for networking blandt medlemmerne. Dermed får både store og små virksomheder mulighed for at knytte stærke kontakter med henblik på salg, indkøb og alliancer.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv29. sep 2023
VELFORTJENT HYLDEST TIL GREVES ERHVERVSLIV

I går aftes fejrede vi Greves virksomheder ved uddelingen af GreveBusinessAwards.

Vi havde æren af at overrække CSR-prisen til Impulskompagniet🥇
Stort tillykke med prisen✨👏👏

Udover CSR-prisen blev der uddelt yderligere 5 priser på aftenen:

Greve Erhvervspris: McDonalds
Greve Iværksætterpris: TeltTilFest.dk
Greve Miljøpris: Split Water Nordic
Greve Uddannelsespris: Ancher’s Havecenter

Og ikke mindst Årets ildsjæl, som gik til vores Helena Nymann fra Gjeddesdal Gods. Helena er tidligere formand i GreveSolrødErhverv og er fortsat en del af vores bestyrelse.

Stort tillykke til de øvrige vindere og ikke mindst til Helena med den velfortjente pris🥇❤️

Tak til Morten Resen for endnu en gang at være en helt fantastisk konferencier - med finurlig quiz og komik og til Jan Bech Andersen for sit indblik i ham og hans syn på erhvervet 🙏

Det hele blev fejret under festlige omstændigheder i Portalen med Erhvervscenter Greve som vært. Tak for et flot arrangement!
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv18. sep 2023
Kom med til en festlig aften og vær med til at fejre det lokale erhvervsliv til Greve Business Awards✨

Det er d. 28. september i Portalen – og du kan stadig sikre dig en billet.

Vi glæder os til at hylde alle indstillede virksomheder🥇

Det er dog igen hemmelighed, at vi er særligt spændte på de 3 nominerede til Greve CSR-pris 2023 🏆 - en pris vi sponserer.

Stort tillykke til :
👏 MENY Danmark Karlslunde
👏 Kortkompagniet
👏 og Tune Rens & Vask

Find det fulde program, og køb billet på ErhvervsCentret Greves hjemmeside 👉
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv14. sep 2023
De fleste af os tænker på installation af solceller, på at slukke for strøm og lignende, når vi vil optimere energiforbruget og arbejde med grøn omstilling.

Men i går blev vi klogere og fik en aha-oplevelse, da Daniel R. fra JRV A/S inviterede os indenfor og delte en lærerig, virkelighedsnær beretning om forandringer og tålmodighed på vej mod en grøn omstilling.

Efter JRV har kigget på deres data viste det sig nemlig, at 96 % af deres Co2 udledning kom fra leverandører. Det var derfor først og fremmest på de eksterne parametre, de skulle sætte ind og optimere. Det betyder, at det er en længere proces at lave den grønne omstilling end de forventede.

Vi fulgte det inspirerende oplæg op med en god snak om: Hvornår man gør det godt nok? Hvad der skal til? Og hvad fokus på grønopstilling betyder for fx rekruttering af medarbejdere - og prissætning af produkter?

Stor tak til Daniel og JRV for at lægge hus til vores netværksmøde og tak til alle som deltog for nysgerrige spørgsmål og gode samtaler.

Det var en spændende morgen, som blev rundet af med en rundvisning. Efter rundvisning var der netværk i mindre grupper, hvor dagens emne og andre relevante problemstillinger blev vendt.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv4. sep 2023
I fredags gav vi den gas til Gokart Le Mans på Roskilde Racingcenter 🏎 🏁

Stort tillykke til A2 Auto og Chabert Byg ApS, som kom på vinderpodiet🏆

Nogle vandt flotte præmier, andre fik sjove oplevelser - og vi fik alle lært hinanden lidt bedre at kende.

Tak til Roskilde Racing Center for super flot arrangement, som bestod af to timers race inkl. pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich ad libitum, som vi kunne runde dagen af med.

TAK til alle jer der var med til at gøre dagen så hyggelig!

Vi glæder os til at vi ses igen til kommende arrangementer.
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv29. aug 2023
Tiden nærmer sig, hvor vi skal hylde vores lokale virksomheder✨

I dag var dommerpanelet samlet for at kigge på alle de indstillede kandidater til Greve Business Awards 2023.

Vi kan afsløre, at det er et stort felt af stærke virksomheds kandidater i alle de 5 kategorier - heraf flere blandt vores medlemmer👏👏

Der skal lyde en stor tak til dem af jer, der har sendt indstillinger ind.

I GreveSolrødErhverv er vi sponsorer af CSR-prisen. Sidste år vandt Rema1000 i Greve landsby i denne kategori🏆 Vi glæder os til at fejre de nominerede og vindende virksomheder igen i år.

Kom og vær med til at hylde Greves erhvervsliv under gallalignende forhold med rød løber, konfetti, selfievæg, presse, middag og musik.

Det sker i Portalen den 28. september 2023 fra kl. 18.

Du kan tilmelde dig og din virksomhed til en festlig aften her 👉 https://www.ticketmaster.dk/event/greve-business-awards-2023-billetter/534493
Greve Solrød Erhverv
Greve Solrød Erhverv28. aug 2023
Hvordan lader den grønne omstilling sig gøre - og hvilke valg og beslutninger kræver det?

Kom med til netværksmøde den 13. september og hør administrerende direktør fra JRV A/S, Daniel Rasmussen, dele en lærerig, virkelighedsnær beretning om forandringer og tålmodighed på vej mod en grøn omstilling🌱

Glæd dig til en spændende morgen, hvor du bliver inviteret indenfor hos JRV. Du får både en rundvisning på virksomheden, en berigende og inspirerende fortælling – og god mulighed for at styrke dit netværk.

Tilmeld dig her ➡️ https://www.gserhverv.dk/aktiviteter/netvaerksmoede-6/

PS Du er også velkommen som gæst.

Se flere nyheder på Facebook

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram