TMS Ringsted mod Skanderborg

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 07/02/2019
18:00 - 22:00

Location
TMS Ringsted

Categories No Categories


Eksklusivt medlemsarrangement

Muligheden for networking i alternative og uformelle rammer, byder sig, til tv-kampen i Ringsted. Men du skal være hurtig på aftrækkeren. Vi har et begrænset antal billetter, der – som altid – sælges efter først til mølle-princip.

Billetprisen på DKK 250,00 er all-inclusive og omfatter foruden billet til tv-kampen TMS Ringsted mod Skanderborg, også buffet samt en øl/vand eller et glas vin i havestuen i Anlægspavillonen, før der fløjtes til kamp kl. 20.15.

Buffet, træneroplæg og tv-kamp mellem
TMS Ringsted og Skanderborg

Muligheden for networking i uformelle rammer, byder sig, til tv-kampen i Ringsted. Men du skal være hurtig på aftrækkeren. Vi har et begrænset antal billetter, der – som altid – sælges efter først til mølle-princip.

***NYT*** Takket være foreningens tidligere bestyrelsesformand og en del af TMS Ringsteds Eliteudvalg, Niels Moestrups mellemkomst, kan vi nu tilbyde adgang til et særligt VIP-arrangement, hvor vi spiser sammen med klubbens sponsorer – hvorefter begge holds trænere, Christian Dalmose fra TMS Ringsted og Nick Rasmussen fra Skanderborg Håndbold, kommer med deres oplæg til kampen ***NYT***

Billetprisen på DKK 250,00 er all-inclusive og omfatter foruden billet til kampen også buffet samt en øl/vand eller et glas vin i havestuen i Anlægspavillonen, før der fløjtes til kamp kl. 20.15.

PRAKTIK

Dato
Torsdag den 7. februar 2019 kl. 18.00.

Sted
Tværallé 8, 4100 Ringsted.

Parkering
Der er en stor parkeringsplads ved siden af TMS Ringsted.

Pris
DKK 250,00 – billetprisen inkluderer billet til kampen, buffet, samt et glas vin/en øl eller en vand.

Program

18.00 Dørene åbner i Anlægspavillonen

18.05 Buffet i Scandic sponsorlounge

18.35 Velkomst v/TMS Ringsted

19.30 Oplæg til herrernes kamp v/Christian Dalmose og Nick Rasmussen

20.15 Herreliga TMS Ringsted – Skanderborg Håndbold

Billetter
Billetterne udleveres, selvom der står noget andet på PayPal-kvitteringen, i døren på dagen af en repræsentant fra GreveSolrødErhverv.

Bookings

Tilmelding er lukket.