Morgennetværksmøde på Uglegårdsskolen

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 08/05/2019
8:00 - 9:30

Location
Uglegårdsskolen

Categories


Hvorfor står erhvervsuddannelsen nederst på ønskelisten for så mange?

Nogen mener, det er mødrene, der presser på for at få de unge mennesker i gymnasiet. Andre mener erhvervsuddannelserne simpelthen markedsfører sig for dårligt.

Virkeligheden er, at håndværksbranchen skriger på kvalificeret arbejdskraft, så der er stort behov for, at flere unge vælger erhvervsuddannelserne.

Men hvad ligger bag overvejelserne hos de unge selv? Hvorfor vælger de som de gør? Hvordan finder de hoved og hale i valget af uddannelse?

Kom og få svar fra konsulenterne Margrethe Tovgaard og Anne Vibe Andreasen fra UUV Køge (Ungdommens Uddannelsesvejledning), der gæster netværket på Uglegårdsskolen.

Efter oplægget netværker vi på sædvanlig vis.

Billeder: Uglegårdsskolen og Claus Sall Photography

Praktikdag på Uglegårdsskolen

ÅBEN SKOLE 2019 I umiddelbar forlængelse af morgennetværksmødet byder vi på en rundvisning til de 20 virksomheder – de fleste medlemsvirksomheder i GreveSolrødErhverv – der holder praktikdag med workshops for sjetteklasses eleverne på Uglegårdsskolen.

GreveSolrødErhverv er for andet år i træk medarrangør af praktikdagen, som er et led i vores fokus på at fremme valget af erhvervsuddannelser blandt Solrød og Greves unge.

Dato
Onsdag den 8. maj 2019 kl. 8.00-9.30. Dørene åbnes kl. 7.30 til netwoking, kaffe og morgenbrød. Vi anbefaler, at du kommer i god tid, da det kan tage lidt tid at finde vej fra parkeringspladserne til mødestedet.

Sted
Uglegårdsskolen, Tingryds Allé 25, 2680 Solrød Strand.

Parkering
Se parkeringsoversigt nederst – og i invitationen.

Pris
Netværksmøderne er gratis for foreningens medlemmer og deres gæster.

Tilmelding
Tilmelding sker via gserhverv.dk efter først til mølle-princip.

Afbud
Netværksmøderne er populære, så bliver du forhindret, bedes du sende besked til info@gserhverv.dktidligst muligt, så en anden har mulighed for at deltage i dit sted.

Tilmeldingsfrist
Bindende tilmelding via gserhverv.dk senest fredag, den 3. maj 2019.

Bookings

Tilmelding er lukket.