Vi har fået ny hjemmeside!

GreveSolrødErhvervs nye hjemmeside er omdrejningspunktet for foreningens digitale tilstedeværelse. Den har været længe undervejs, og vi har glædet os til, at den blev lanceret, så vores medlemmer, samarbejdspartnere og øvrige interessenter, kan møde vores forening online

Hjemmesiden er udgangspunktet for foreningens digitale identitet, hvor besøgende kan få et hurtigt indblik i, hvad vi som erhvervsforening kan tilbyde. Samtidig er vores nye hjemmeside også et udtryk for, hvem vi er, og hvilke værdier, vi vægter højt.

Hjemmesidens funktionalitet

Ønsket om at forenkle både udtryk og funktionalitet, så siden er nem at navigere i og overskuelig, har været centralt i udviklingsarbejdet. Især har vi søgt at simplificere medlemslisten og dermed øge søgbarheden og medlemmernes synlighed, så man nemt kan finde medlemsvirksomheder og nøglepersoner på listen. De viste oplysninger er begrænset til medlemsnavn (med aktivt link til din hjemmeside, hvor haves), kontaktperson og telefonnummer.

Det betyder, at det fra og med i dag kun er redaktionen, der vedligeholder medlemslisten, men vi har brug for din hjælp: Find dig selv og din virksomhed på listen og tjek, at vi har de rigtige oplysninger. Eventuelle rettelser kan sendes til redaktionen: pr@gserhverv.dk.

 Brug af billeder i vores markedsføring

Hvor intet andet fremgår er alle billeder på webstedet taget af fotograf Michael Dyrberg til netværksmøder og arrangementer, hvor GreveSolrødErhverv er vært. Ønsker du ikke, at vi benytter billeder af dig i markedsføringen af GreveSolrødErhverv, bedes du sende en mail til pr@gserhverv.dk med oplysning herom.

En side i udvikling

Ligesom foreningen er gserhverv.dk også under konstant udvikling, og vi vil derfor løbende udbygge siden. Det gælder bl.a. medlemsforum, som relanceres i en senere version. Der kan også forekomme uregelmæssigheder i funktionaliteten, som vi håber at løse inden for kort tid.

23. februar 2018