Som et led i indsatsen for at styrke kommunernes erhvervsskoler og i særdeleshed erhvervsuddannelserne, har GreveSolrødErhverv i samarbejde med Uglegårdsskolen og Solrød Produktionsskole, inviteret til en praktikdag på Uglegårdsskolen, hvor sjetteklasseeleverne (ca. 150 elever) får indblik i udvalgte fags arbejdsområder og kompetencekrav.

Åben Skole finder sted torsdag den 17. maj 2018 kl. 9.00-13.30 på Uglegårdsskolen i Solrød. Her vil 10-15 virksomheder holde workshops med værksteder, hvor eleverne inviteres ind og arbejde med faget i en (1) time i hold på cirka 3-5 elever.

Det er afgørende, at det lokale erhvervsliv støtter op om dagen. Derfor har vi brug for jeres hjælp. Har du eller din virksomhed mulighed for at deltage i dagen eller på anden måde bakke op om projektet, hører vi meget gerne fra dig. Vi har allerede en del virksomheder på banen, men vi mangler at se elektriker-, bager-, slagter- og mekanikerfagene repræsenteret.

Vi har fået tilsagn om deltagelse med workshop fra følgende virksomheder (listen opdateres løbende).

Bilka Hundige (slagter)

Logistikkompagniet v/Carsten Moberg

Mercedes-Benz CPH Greve (mekaniker)

Kosmetolog Mette Hindsbøl (negletekniker)

Murer Henrik Johansson

Buhls Møbelpolstring v/Maria Buhl

Tømrer/snedker Arne Pedersen (tømrersnedkerværksted)

Solrød Produktionskole (kok) (elektronikcase) (træ)

Frisør Herbst v/Susanne Schou Herbst

Helse Massage v/Benny Hansen

Ingeniørfirmaet Strunge Jensen A/S (case)

El-Tek v/Vivi Helene Kjærgaard

Har du eller din virksomhed mulighed for at afholde en workshop på dagen eller på anden måde støtte op om projektet, hører vi meget gerne fra dig på e:info@gserhverv.dk.

Vil du vide mere?
Susanne Schou Herbst er medlem af GreveSolrødErhvervs bestyrelse og kontaktperson. Har du/din virksomhed spørgsmål til Åben Skole, er du velkommen til at skrive til: info@gserhverv.dkeller ringe til Susanne på telefon 46 15 39 15.

Tid
Torsdag den 17. maj 2018 kl. 9.00-13.30

Sted
Uglegårdsskolen, Tingryds Allé 25, 2680 Solrød Strand

Tilmelding
Tilmeld din virksomhed senest den 30. april 2018 ved at sende en mail til info@gserhverv.dk, og du vil blive kontaktet

OBSDesværre er vi rendt ind i en kalenderkonflikt, idet Åben Skole finder sted samme dag som den populære golfturnering Blue Water Cup 2018. Vi beklager, at det ikke har været muligt at planlægge de to arrangementer på forskellige dage.

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram