Hvem synes du fortjener at modtage Greve Erhvervspris 2018? Kom frit frem med dit forslag og send det til ErhvervsCentret. Du må gerne komme med flere bud på en favorit. Vinderen afsløres af borgmester Pernille Beckmann den 23. maj 2019 i Portalen. 

Greve Kommune og ErhvervsCentret uddeler i år sammen med erhvervsforeningen GreveSolrødErhverv Greve Erhvervspris 2018. Den traditionsrige pris er blevet uddelt en gang årligt til en lokal virksomhed af Greve Kommune siden 1992. Formålet er at sætte fokus på Greve som et attraktivt sted at drive forretning og kunne tiltrække nye virksomheder, kvalificeret arbejdskraft og understøtte det lokale erhvervslivs rammer for at skabe vækst og nye arbejdspladser. 

– Vores vision er at sætte Greve på landkortet som en af de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark med mange gode cases om sunde og velfungerende virksomheder med tegn på fremgang, vækst og innovation. Helt konkret er målet med prisen at finde frem til den virksomhed, der fortjener ære og hæder i lokalområdet, fordi den har skabt nye arbejdspladser og bidrager med værdi til lokalsamfundet – og som andre lokale virksomheder kan lade sig inspirere af, fortæller borgmester Pernille Beckmann. Efter hendes vurdering er der mange virksomheder i Greve Kommune, som fortjener at vinde erhvervsprisen, fordi de med deres måde at drive forretning på og flotte resultater kan inspirere andre virksomheder til at bidrage til en positiv udvikling af kommunens erhvervsliv og arbejdsmarked. 

Et overordnet mål med uddelingen af Greve Erhvervspris er at skabe sammenhængskraft i det lokale erhvervsliv og understøtte følelsen af et fællesskab om selve det at etablere og drive forretning i Greve på en værdifuld måde.

Som områdets mest markante erhvervsforening, er de lokale virksomheders betingelser for at drive forretning vores primære fokus. Tanken bag erhvervsprisen er tilmed – ud over at fejre lokale erhvervsaktørers fremgang – at inspirere lokale virksomheder til at dele viden, samarbejde og blive ambassadører for Greves erhvervsliv, fortæller Helena Nymann, der er formand for GreveSolrødErhverv. Hun håber, at der kommer mange gode bud på en værdig modtager af erhvervsprisen og opfordrer foreningens medlemmer sende indstillinger, begrunde deres bud, da der er en række kriterier, som skal indgå i begrundelsen.

Seks kriterier for nominering til Greve Erhvervspris
Greve Erhvervspris uddeles i år for 27. gang til en lokal virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

1. Er i positiv vækst.

2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.

3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.

4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune.

5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.

6. Har visioner og idéer og engagerer sig i det lokale samfund.

Indstil din kandidat til prisen i februar

Du og alle andre med kendskab til Greves erhvervsliv kan indstille jeres favoritter til Greve Erhvervspris fra fredag den 1. februar 2019 til torsdag den 28. februar 2019.

Man indstiller ved at besvare nogle spørgsmål, som findes på ErhvervsCentrets hjemmeside. Besvarelsen mailes til kommunikations- og markedsføringskonsulent Birgit Schaldemose Norman fra ErhvervsCentret på mailbsn@greve.dk. Indstillingen skal begrundes – det er meget vigtigt – og den forsynes med kontaktoplysninger på den person, der indstiller til prisen.

ErhvervsCentret inviterer ligeledes en række erhvervsorganisationer til at indstille kandidater til prisen, blandt andre Dansk Industri, SMVdanmark (tidligere Håndværkstrådet), Greve-Solrød Erhverv og Dansk Byggeri.

Et panel finder frem til tre nominerede, heriblandt en vinder af erhvervsprisen
Den samlede liste med kandidater forelægges efterfølgende et panel, der består af Greves borgmester (fmd. for ErhvervsCentret), næstformanden fra ErhvervsCentrets bestyrelse, Greves erhvervs- og turistchef, GreveSolrødErhvervs bestyrelsesformand, sidste års vinder af erhvervsprisen og et bestyrelsesmedlem dels fra ErhvervsCentrets bestyrelse og dels fra GreveSolrødErhvervs bestyrelse. I løbet af foråret vurderer panelet kandidaterne og finder frem til de tre nominerede, herunder vinderen.

Et panel finder frem til tre nominerede, heriblandt en vinder af erhvervsprisen
Den samlede liste med kandidater forelægges efterfølgende et panel, der består af Greves borgmester (fmd. for ErhvervsCentret), næstformanden fra ErhvervsCentrets bestyrelse, Greves erhvervs- og turistchef, GreveSolrødErhvervs bestyrelsesformand og næstformand samt sidste års vinder af erhvervsprisen. I løbet af foråret vurderer panelet kandidaterne og finder frem til de tre nominerede, herunder vinderen.

Billedtekst: Sidste års vinder af Greve Erhvervspris var LEMAN med Thomas Krøyer i spidsen som adm. direktør.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman, ErhvervsCentret: Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Skema til indstilling af virksomheder til Greve Erhvervspris 2018
Indstilling skrevet af:
Din e-mail adresse:
Dit telefonnummer:
Navn på den virksomhed, du indstiller til prisen:
Direktør/Leder i virksomheden:
Virksomhedens adresse og/eller telefonnummer: 

Derfor indstiller jeg virksomheden til prisen (giv gerne eksempler på at virksomheden opfylder et eller flere af følgende kriterier): 
1. Er i positiv vækst.
2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.
3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.
4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune. 
5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.
6. Har visioner og ideer og engagerer sig i det lokale samfund.
7. Kort beskrivelse af virksomhedens hovedaktiviteter eller forretningsområder

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram