Kommende arrangementer

8. februar 2023
Fritids- og udeliv som forretningsområde
Kom med indenfor hos Willab Garden, når vi sætter fokus på, hvorfor rum i haven er en god investering - både som supplement til hjemmekontoret og i fremtidens boliger.
Se mere her...
26. maj 2023
Årets golfturnering
Vi inviterer medlemmer og deres gæster til at deltage i vores årlige golfturnering med morgenbrød, turnering, præmieoverrækkelse og efterfølgende frokost.
Se mere her...
26. april 2023
Christiania walk
Kom med på en guidet gåtur på Christiania med en indfødt Christianit og bliv klogere på Christianias struktur og historie. Det er onsdag den 26. april kl. 17-18.30.
Se mere her...
16. juni 2023
Endagstur til Folkemødet på Bornholm
Vi vil gerne invitere medlemmer og deres gæster til at opleve stemningen i Allinge og se demokratiet udfolde sig, Kom med på endagstur fredag den 16. juni.
Se mere her...
8. marts 2023
Unge, uddannelse og rekruttering
Nærmere information om netværksmødet kommer snart.
Se mere her...
12. april 2023
Netværksmøde
Info om tema og sted kommer snarest.
Se mere her...
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram