Kommende arrangementer

2. maj 2022
Krigens konsekvenser for dansk erhvervs økonomi
Bliv klogere på krigens konsekvenser for dansk erhverv og økonomi. Hvad betyder det i praksis – hvilke scenarier kan blive aktuelle økonomisk?
Se mere her...
11. maj 2022
Fra lille handelsfirma til international virksomhed
Kom og lyt med den 11. maj, når Kim Faurbjerg fortæller, hvordan Fausol er vokset fra at være et lille handelsfirma i 1969 til en international virksomhed i dag.
Se mere her...
8. juni 2022
Det bæredygtige lederskab
Glæd dig til netværk i kulturelle, historiske rammer. Vi skal tale om bæredygtigt lederskab og blive klogere på, hvordan en kulturinstitution bliver drevet.
Se mere her...
17. juni 2022
Endagstur til Folkemødet på Bornholm
I år har du mulighed for at komme på endagstur til Folkemødet på Bornholm fredag den 17. juni. Afgang fra Greve svømmehal kl. 6.30.
Se mere her...
12. august 2022
Opera og picnic under åben himmel
I år kan du få en helt særlig oplevelse med GreveSolrødErhverv, når vi indbyder til operaen “Aida” under åben himmel i Opera Hedeland.
Se mere her...
10. august 2022
Ølsmagning på Alefarm Brewing
Ølsmagningen foregår onsdag den 10. august hos Alefarm Brewing i Greve. Mere information kommer snarest.
Se mere her...
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram