GreveSolrødErhverv indstiller RTM Insurance Brokers til Greve Erhvervspris 2017

Alle har mulighed for at indstille en lokal virksomhed i Greve til erhvervsprisen. Da GreveSolrødErhverv sidste år igen indstillede Lars Berg, Café Jenners og Jenners Seaside til Greve Erhvervspris 2016, løb Lars som bekendt af med prisen

I januar i år indstillede GreveSolrødErhverv RTM Insurance Brokers A/S til Greve Erhvervspris 2017.

I motivationen har bestyrelsen fremhævet, at Leif Rexen og RTM Insurance Brokers A/S, har gjort sig fortjent til prisen ikke alene, fordi virksomheden opfylder de fremsatte kriterier for vækst, omsætning, socialt ansvar og lokal forankring, men fordi RTM qua virksomhedens adm. direktør, Leif Rexen, i den grad repræsenterer værdier, Greve Kommune kan være stolte af. Hertil kommer, at RTM’s succes bygger på en visionær ledelse, som er en inspiration for Greves øvrige nuværende og kommende erhvervsaktører – og som bidrager til den positive branding af Greve som erhvervskommune.

Vi krydser fingre for Leif og RTM og håber på jeres opbakning på de sociale reservater, når slaget skal stå.

Det er Greves borgmester, Pernille Beckmann, der overrækker prisen i Tune Kursuscenter den 7. maj mellem kl. 14.30-17.00, efter den årlige Round Table Discussion med Greves lokale erhvervsliv. Tilmeld dig her.