Når Greve Business Awards løber af stablen i november, står GreveSolrødErhverv for overrækkelsen af Greve CSR-pris.

Der er i den anledning udgivet en ny hjemmeside, hvorfra alle kan indstille virksomheder i Greve, som man mener, har fortjent en særlig anerkendelse.

Der uddeles fem priser inden for: Erhverv, Iværksætteri, Miljø, Uddannelse og CSR.

Greve Business Awards hjemmeside, hvor du kan indstille dine favoritter til de fem forskellige priser.

Indstil virksomhed til Greve CSR-pris Klik og indstil en virksomhed i Greve, du mener, opfylder indstillingskriterierne og fortjener særlig anerkendelse. Husk at begrunde din indstilling.

Følg Greve Business Awards på Facebook, hvor der bl.a. vil være løbende omtale af priser, paneler, virksomheder, prisfesten i november med meget mere.

Følg Greve Business Awards på LinkedIn, hvor der bl.a. vil være løbende omtale af priser, paneler, virksomheder, prisfesten i november med meget mere.

Greve Business Awards holdes i Portalen den 26. november med borgmester Pernille Beckmann som vært.

Journalist og studievært Cecilie Beck er vores konferencier.

Adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, taler iværksætteri.

Iværksætter og medlem af Folketinget, Tommy Ahlers, er med via storskærm.

BACK TO BACK kommer og spiller.

Prisen for hele arrangement, som også omfatter buffet, drikkelse m.v., er DKK 295,00. Der er et begrænset aftalt billetter, som sælges efter først til mølle-princip.

Køb din billet til Greve Business Awards 2020

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram