Greve CSR-pris 2020
Efter moden overvejelse har ErhvervsCentrets bestyrelse og sponsorerne bag Greve Business Awards besluttet at aflyse dette års prisoverrækkelse i Portalen, som skulle have fundet sted i november. Det sker på grund af Covid-19 og de deraf følgende skærpede restriktioner. 

Det betyder imidlertid ikke, at prisuddelingen er helt afblæst. Tværtimod! Borgmester Pernille Beckmann og de øvrige panelformænd overrækker, i den kommende tid, statuetter og diplomer til vinderne, i virksomhederne.

Som sponsor af Greve CSR-pris er GreveSolrødErhverv, repræsenteret ved Helena Nymann, med til overrækkelsen af prisen til den værdige vinder. Vi giver besked, når vi ved præcis, hvornår uddelingen finder sted.

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram