Bliv medlem i dag

BLIV MEDLEM AF GREVESOLRØDERHVERV – ET STÆRKT NETVÆRK!

GreveSolrødErhverv er en politisk uafhængig forening og et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.

Kontingent
Kontingentet, der fastsættes ved den årlige generalforsamling i marts, er DKK 1.800 plus moms om året.

Kontingentet er ikke differentieret i forhold til din virksomheds størrelse – I deltager i vores netværksmøder med det antal, I ønsker.

Medlemskab fornys automatisk og alle beløb er ekskl. moms.

Optimale netværksmuligheder
Et medlemskab af GreveSolrødErhverv er din adgangsbillet til områdets stærkeste erhvervsnetværk. Derudover åbner et medlemskab også døren til vores populære netværksmøder og spændende faglige og sociale oplevelser i form af debatmøder, foredrag og gå-hjem-møder om aktuelle emner og kulturoplevelser.

Styrk dit brand 
Et medlemskab af GreveSolrødErhverv styrker din virksomheds brand og synlighed. Og dine nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere kan finde din virksomhed på medlemslisten med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside.

Nyhedsbrev
Når du har meldt dig ind i GreveSolrødErhverv accepterer du at modtage vores månedlige nyhedsbrev GSEnyt samt invitationer til vores netværksmøder, arrangementer og årlige generalforsamling, som også annonceres her på siden, på Facebook og i nyhedsbrevet.

    GreveSolrødErhverv må gerne bruge billeder af mig i markedsføringen af foreningen.