Billedgalleri

I vores billedgalleri kan du se og downloade udvalgte billeder fra vores netværksmøder og sociale arrangementer. Du er meget velkommen til at dele billederne på dine sociale medier i forbindelse med omtale af vores arrangementer.
Er du på din mobiltelefon, så klikker du på billedet og vælger ’Del’. Herefter vælger du, hvilket medie du vil dele på og tilføjer den tekst, du vil dele sammen med billedet.
Er du på din computer, så højreklikker ud på billedet og vælger muligheden ’Kopier billedets webadresse’. Herefter går du over på fx LinkedIn eller Facebook og sætter linket ind – og tilføjer den tekst, du vil dele sammen med billedet.

Har du spørgsmål til brug af billederne i billedgalleriet, er du velkommen til at kontakte os på info@gserhverv.dk

Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram