Unge, uddannelse og rekruttering til erhvervslivet

Kom med indenfor hos FGU Greve/Solrød og Tune Kursuscenter onsdag den 8. marts, når vi sætter fokus på, hvordan vi sammen kan bidrage til at hjælpe unge mennesker med at genvinde tillid og finde glæden ved at arbejde.

FGU Greve/Solrød og Tune Kursuscenter ligger på Grevevej 20. Skolen har omkring 100 elever, der hver dag lærer og arbejder i spændende værksteder. Det er et lærested for unge, som bliver afklaret i forhold til uddannelse og arbejde igennem praktiske arbejdsopgaver. Flere af værkstederne arbejder med til at give gæsterne en god oplevelse i Kursuscentret, som på den måde fungerer som en virkelighedsnær træningsbane for de unge.

Dagens oplægsholdere er direktør Søren Elnebo Lau, skoleleder Mette Egeberg og vejleder Christina Grønning fra FGU-Skolen Øst, som fortæller om den Forberedende Grunduddannelse (FGU) og de tilbud skolen har samt om de samarbejdsmuligheder der kunne være med det lokale erhvervsliv.

Derefter er der oplæg af Kenneth Elmbæk, som er Købmand i REMA 1000 i Greve Landsby. Han vil fortælle os om udviklingen af butikken og om hvordan de arbejder med at favne lidt sværere medarbejderprofiler i deres butik. Klare rammer, regler, struktur, forventninger og ansvar er nogle af nøgleordene.

REMA 1000 i Greve Landsby vandt CSR-prisen ved Greve Business Awards i 2022. Prisen gives til en virksomhed, der tager et ekstra socialt ansvar og REMA 1000 vandt fordi, de viser unge mennesker tillid og viser dem glæden ved at arbejde.

Glæd dig til nogle spændende timer.

Tid: Onsdag den 8. marts kl. 08.00-09.30. Dørene åbnes fra kl. 7.30.

Sted: FGU Greve/Solrød og Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 7. marts kl. 12.00

Deltagelse er gratis.

Husk dog at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram