Tour de Strandvejen

Vi har den store glæde at invitere dig til et anderledes netværksmøde den 12. juni, der vil foregå langs Strandvejen i Greve. Dette morgenmøde vil ikke kun være en mulighed for at udvide dit netværk, men også en unik chance for at udforske lokale virksomheder og deres tilbud.

Dagens fokus er på, hvordan vi støtter de lokale forretninger bedst? At blive klogere på hvilke tiltag de overlever og lever på? Og få indblik i, hvilke mulige samarbejdsflader, der kan være?

Vi starter dagen kl. 7.30 med en hyggelig samling på pladsen ved Global Revision på Grevestrandvej 9, hvor du vil blive budt velkommen med en lækker kop kaffe og kage fra Baker Street og kan nyde udsigten til vandet.

Kl. 8.00 begiver vi os i tre grupper rundt til forskellige lokationer – grupperne er guidet at Berit Weise, Brian Skov Andersen og x.

Vi skal besøge:

  1. My Coffee Shop: Oplev den fantastiske kaffe og hør mere om deres mange tilbud.
  2. Champagne for Alle: Lær om deres historie og nyd en lille smagsprøve.
  3. Manolo is: Opdag deres historie og få en lille smagsprøve på deres lækre is.

Undervejs vil vi også støde på:

  • Hudplejecenteret: Der vil forkæle os med lidt godt til huden.
  • Hundemad: Der vil have noget lækkert til vores firbenede venner.
  • Ravn Blomster: Et stop for at nyde skønheden og muligheden for at lære mere om blomster.

Vi afrunder dagen hos Cykelgården, hvor der vil være mulighed for at tale videre og måske endda planlægge fremtidige samarbejder.

Vi ser frem til at tilbringe en inspirerende dag sammen med dig langs Strandvejen!

Tid: Onsdag den 12. juni kl. 8.00-9.30. Ankomst til morgenkaffe kl. 7.30.

Sted: Vi mødes på pladsen foran Global Revison på Grevestrandvej 9.  Husk, beklædning efter vejrforhold og gode sko at gå i. 

Tilmeldingsfrist: den 11. juni kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram