Styrk virksomheden: fordele ved diversitet og inklusion

Kom og lyt med den 8. maj og hør når Lars Wiegaard og Astrid Wennerstrøm Skeel fra virksomheden Bunzl fortæller, hvorfor det er vigtigt at skabe mangfoldighed, inklusion, lighed og tilhørsforhold på arbejdspladsen.

Adskillige studier har gennem tiden vist, at der er mange fordele ved en mangfoldig arbejdsstyrke fx højere (og hurtigere) omsætningsvækst, større villighed til at innovere, øget evne til at rekruttere en mangfoldig talentmasse og 5,4 gange højere fastholdelsesprocent. Faktisk er inklusion på arbejdspladsen en af de mest afgørende faktorer. 

Adm. direktør hos Bunzl, Lars Wiegaard, byder os velkommen og giver en kort virksomhedspræsentation. Derefter vil Astrid Wennerstrøm Skeel, der er HR Manager, fortælle om hvordan de arbejder med diversitet og inklusion hos Bunzl.

Du får indsigt i initiativer, så som fokus på diversitet ved rekruttering, samarbejde med Greve Jobcenter, forståelse for samarbejde og kommunikation på baggrund af personlighedstyper og workshops om Bias. 

Diversitet, Inklusion, Lighed og Tilhørsforhold (DILT) handler om mere end politikker, programmer og antal medarbejdere. Det handler om at behandle sine medarbejdere retfærdigt og respektere deres forskellige behov, perspektiver og potentiale. Når arbejdspladser gør dét, har det positiv effekt på både tilliden og engagementet blandt medarbejderne, og så vil arbejdspladsen have bedre forudsætninger for at outperforme sine konkurrenter.

Glæd dig til en inspirerende morgen!

Tid: Onsdag den 8. maj kl. 8.00-9.30. Ankomst til morgenkaffe kl. 7.30.

Sted: Bunzl Distribution Danmark A/S, Greve Main 30, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 7. maj kl. 12.00

Deltagelse er gratis. Husk dog at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram