Sådan tiltrækker og fastholder du gode medarbejdere

Den hyppigste årsag til jobskifte er dårlig ledelse og ønske om større fleksibilitet. Ledighedsprocenten er under 3, der er cirka 55.000 ubesatte stillinger alene i den private sektor. Det betyder nye tider og nye krav på arbejdsmarkedet.

Besøg Brings logistikcenter den 14. september og lyt med, når Anne-Marie Rødbroe fra ISG fortæller, hvorfor det er vigtigere end nogensinde før at kunne tiltrække og fastholde de gode medarbejdere.

Anne-Marie gør os klogere på, hvordan man udvikler talenter over tid og skaber et stabilt og motiverende miljø. Og hun giver os indsigt i, hvilken opmærksomhed og professionel håndtering af opgaven det kræver for at kunne tiltrække, rekruttere og fastholde nye medarbejdere.

Anne-Marie er Partner i ISG Denmark. Hun har 25 års ledelseserfaring fra danske og udenlandske virksomheder. Hun har 30 års erfaring med rekruttering og karriererådgivning til nøgleposter inden for salg, økonomi, kundeservice, markedsføring og administration.

På dette møde har Bring inviteret os indenfor i et skønt lokale med udsigt til deres logistikcenter.

Du kan derfor også glæde dig til at høre om Brings strategi om at blive den grønneste logistikleverandør. På mødet får du indsigt i, hvordan de arbejder med tydelige mål og har stort fokus på at være kunders 1. valg – og er bevidste om bæredygtighed og om skabe engagerede medarbejder hver eneste dag.

Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål, gode råd og dialog om emnet. Vi glæder os til at se dig og evt. en gæst på vores netværksmøde denne dag.

Tid: Onsdag den 14. september kl. 8.00-9.30.

Sted: Bring -Logistikcenter, Ventrupparken 4, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 13. septemberkl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram