Sådan styrker du din digitale markedsføring

Vil du udnytte dine muligheder online – og få succes?

Deltag i dette inspirationsmøde om digital markedsføring den 22. september kl. 15.00-17.00 hos RTM.

Her får du konkrete eksempler på digital markedsføring, der har skabt resultater – og du får indsigt i, hvordan du undgår de juridiske faldgruber.

Mødet er arrangeret i samarbejde med Sparringspartnerne. Vi har gjort os umage for at samle et spændende program.

Du kan blandt andet høre Morten Dahlin, Byrådsmedlem i Greve Kommune og medlem af Folketinget, fortælle om hvordan han markedsfører sig selv.

Oliva Rosenstand fra firmaet Marketsquare fortæller, hvordan virksomheder, der har været i drift i mere end 3 år, bedst profilerer produkt på de sociale medier.

Emilie Ipsen, Advokat Lund Elmer Sandager fortæller om: ”Sådan bliver du skarp på de juridiske faldgruber ved online markedsføring”

Og hør den inspirerende case fra “KS Tree Care ApS” . Virksomhedens Adm. Direktør Kim Poulsen, fortæller hvordan virksomheden gik I gang med online markedsføring for 2 år siden og hvordan dette resulterede i yderligere 7 medarbejdere.

Vi runder eftermiddagen af med Steen Holm, Direktør GreveHolm Consult, som fortæller om etablerede virksomheders behov for online markedsføring og så er der også sat tid til netværk.

Tid: Torsdag den 22. september kl. 15.00-17.00.

Sted: RTM A/S, Greve Centervej 90, 2670 Greve


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram