Sådan overlever du i et foranderligt detailmarked

Kom til Solrød Rådhus den 14. august og mød både Solrøds Borgmester, Emil Blücher og ejerne af Solrød-virksomheden Andemors Verden, Line Marie Wibroe og Stine Lerche Fenger-Mieritz.

Glæd dig til en morgen med netværk, nyheder fra borgmesteren og inspiration til dialog om detailudfordringer i kamp med kinesiske onlineplatforme.

Emil vil byde os velkommen på Solrød Rådhus og give os en kort indsigt i:

  • En borgerworkshop om kommuneplan samarbejde, der blev afholdt den 6. maj om erhverv og detailhandel
  • Solrød Kommunes Turismestrategi
  • Byrådets kommende arbejde i forhold byudvikling.

Derefter byder Stine og Line fra Andemors Verden op til ‘dans’ og fortæller deres egen historie fra da de vækstede helt vildt: fik tre gazeller og havde Australien som andet største marked – til fire år med corona, krig, inflation, energikrise, massiv butiksdød, voldsomt stigende compliancekrav og nu senest Temu, der smadrer alt på sin vej… for blot at nævne noget. 

Du får indsigt i hvad de sidste fire år har lært Stine og Line, om hvad der skal til for at overleve i et foranderligt detailmarked. De løfter sløret for, hvordan de i dag skaber deres egne tre brands. Og allerede er ude i store dele af Europa, med det de har lanceret. 

Glæd dig til en inspirerende morgen!

Tid: Onsdag den 14. august kl. 8.00-9.30. Ankomst til morgenkaffe kl. 7.30.

Sted:  Solrød Rådhus. Mødet holdes i kantinen. Indgang fra den nordlige side bagindgang.

Tilmeldingsfrist: den 13. august kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram