Petanque & stegt flæsk

Er du god til at spille petanque? Eller kunne du tænke dig at prøve det? Tilmeld dig en hyggelig aften med petangue og stegt flæsk på menuen.

Vi ved af erfaring, at uformelle netværksmøder kan spille en afgørende rolle i at styrke professionelle relationer. Så glæd dig til en aften med mulighed for at styrke dit netværk med andre lokale erhvervsdrivende.

Uanset om du er en erfaren spiller eller aldrig har rørt en petanquekugle før, så er dette din chance for at prøve dine evner. Du er meget velkommen til at invitere dine kolleger, venner eller forretningsforbindelser med.

Vi ser frem til en aften fyldt med netværk, hygge og ikke mindst god mad. Så sæt kryds i kalenderen.

Vi glæder os til at se dig til petanque og stegt flæsk!

Tid: Onsdag den 18. september kl. 16.30-20.00.

Sted: Karlslunde Idrætscenter, Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde

Pris: 100 kr. pr. person

Tilmeldingsfrist: den 11. september kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram