Ølsmagning på Alefarm Brewing

Vi inviterer medlemmer og deres gæster til at deltage i ølsmagning onsdag den 10. august kl. 17.00 hos Alefarm Brewing i Greve.

Alefarm Brewing er et familiedrevet dansk bryggeri, som producerer unikke øl af høj kvalitet til forbrugere og distributører på verdensplan. Bryggeriet blev etableret i 2015 og har sin produktion her i Greve.

Alefarm Brewing er et lokalt mikrobryggeri med en bred smagspalet – et resultat af, at bryggeriet eksperimenterer med forskellige gærkulturer og humletyper.

Øllene adskiller sig samtidig fra traditionel øl med deres æstetiske design. Hvad end vi taler pale ales, stouts eller sours, så er øldåserne prydet med flotte akvarelmotiver, landskabsmalerier og lignende.

Hos Alefarm Brewings mener de, at kvalitet bygger på kærlighed.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor til nogle hyggelige timer i bryggeriets bar. Det bliver en aften fyldt med nye smagsoplevelser fra bryggeriets egen øl – serveret sammen med en let tapas.

Tid: Onsdag den 10. august kl. 17.00-19.30.

Sted: Lunikvej 2B, 2670 Greve

Deltagelse er gratis.


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram