Nytårskur på Greve Rådhus

Vi starter året med vores Nytårskur. Denne gang på Greve Rådhus i Byrådssalen, hvor vi sætter fokus på vores forventninger og tanker for 2024 – både for Greve Solrød Erhverv og for Greve Kommune.

Du kan derfor høre vores formand, Brian Skov Andersen, sætte ord på det kommende år i Greve Solrød Erhverv.

Derefter vil Greves borgmester, Pernille Beckmann, sætte ord på det kommende år i Greve Kommune.

Vi byder efterfølgnede det nye år velkommen og skyder netværksåret godt i gang med et glas bobler og lidt sødt til ganen – her vil der være fokus på at inspirere hinanden, udveksle tanker og ideer og frem for alt lære hinanden bedre at kende. 

Kom og vær med – og husk at inviterer kolleger, kunder eller andre gæster med. 

Vi glæder os til at se jer.

Tid: Onsdag den 10. januar kl. 08.00-09.30.

Sted: Greve Rådhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 9. januar kl. 12.00

Deltagelse er gratis.

Husk dog at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram