Når fest er en god forretning

Få den helt rigtige fornemmelse for fest og event i haven eller på P-pladsen, når vi besøger TeltTilFest.dk den 12. april. De inviterer os indenfor i et telt med lys, lyd og varme, borde og stole, så glæd dig til et anderledes netværksmøde.

Dagens oplægsholdere er Kim Fussing og Lars Jensen, ejere af TeltTilFest. De vil fortælle os om deres opstart gennem de sidste 5-6 år. Vi skal blandt andet høre: hvordan deres forretning er vokset med opgaven, hvordan kunders behov har skabt ideer og produkter – og hvordan de i dag kan levere en fuld pakke til gala og store events.

Du får både indblik i en voksende forretning og bliver klogere på, hvordan du kan holde firmafest, event og private fester på en ganske anden måde og i egne omgivelser. Med hjælp fra TeltTilFest behøver du kun en leverandør. Du får et godt indblik i, hvordan de gør en forskel til både firmafester, events og også private arrangementer.

Vi glæder os til en hyggelig morgen i anderledes omgivelser!

Tid: Onsdag den 12. april kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: TeltTilFest, Hedestien 19, 2670 Greve strand

Tilmeldingsfrist: den 11. april kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram