Beskyt din virksomhed mod IT-Kriminalitet

90% af alle hackerangreb sker gennem svindel med e-mail, sms eller opkald, derfor er virksomhedens ansatte den vigtigste beskyttelse mod IT-kriminalitet.

De fleste små og mellemstore virksomheder mangler IT-sikkerhed, og derfor har Defensive Education lavet non-profit kurset ‘Generel IT-sikkerhed’, hvor du får redskaberne til at undgå svindel på nettet, til at lave stærke passwords, viden om opdatering, hvad to faktor godkendelse og en passwordmanager er, samt at anmelde svindel til politiet.

Dette netværksmøde foregår hos Defensive Education i Solrød og dagens vært er Casper Cramer, som er Education Director hos Defensive Education. Casper løfter sløret for noget af indholdet i uddannelsen. Du får ansigt i, hvordan mindre virksomheder kan beskytte sig mod IT-kriminalitet? Og hvilke simple redskaber, der kan højne din IT-sikkerhed markant? Du får også Information om de grundpakker inden for IT-sikkerhed, som alle bør have som et minimum. 

Vi glæder os til at se dig.

Tid: Onsdag den 13. marts kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Solrød Center 107-109, Solrød

Tilmeldingsfrist: den 12. marts kl. 12.00

Deltagelse er gratis. Husk dog at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram