JRV – en grøn rejse

Hvordan lader den grønne omstilling sig gøre og hvad kræver det af valg og beslutninger?

Det får du et indblik i på dette morgennetværksmøde, hvor administrerende direktør for JRV, Daniel Rasmussen, deler en lærerig, virkelighedsnær beretning om forandringer og tålmodighed på vej mod en grøn omstilling.

I dette oplæg giver Daniel dig indsigt i, hvordan JRV har bevæget sig fra ubevidst til bevidst kompetent i en bæredygtig retning, han fortæller hvad rejsen mod grøn omstilling indbærer – og hvordan klare mål og gode resultater kan være til inspiration for din virksomhed.

På mødet har vi afsat ekstra tid til netværk og reflektion blandt deltagerne. Vi vil netværke i grupper og her præsentere os og komme med refleksioner over temaet ”Den grønne omstilling og min forretning?”. Vi skal dele erfaringer, udveksle ideer og derigennem lære hinanden bedre at kende, styrke vores relationer – og gå inspirerede hjem.

Glæd dig til en spændende morgen, hvor du bliver inviteret indenfor hos JRV. Du får både en rundvisning på virksomheden, en berigende og inspirerende fortælling – og god mulighed for at styrke dit netværk.

Tid: Onsdag den 13. september kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: JRV, Ventilations- & smedevirksomhed, Nimbusvej 10, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 12. september kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram