Luksusbiler og røverhistorier fra de støvede landeveje

Kom og lyt med når netværkets professionelle turist, Jan Tvernø, tager os med på en hæsblæsende personlig rejse fra offentlig ansat til selvstændig professionel turist og foredragsholder, inspireret af det intensive møde med en bjerggorilla i Uganda.

Det bliver en morgen om biler og rejseeventyr, hvor du bliver klogere på car leasing muligheder og får Inspiration til din næste rejse ud i verden.

Vi lægger ud med sidste nye input om car leasing regler og fordele, når Jesper Haslund Kristoffersen, marketingchef & partner i CITO Car Lease, byder os indenfor og fortæller om deres biler og de leasing typer, der er attraktive for markedet i dag. CITO Car Lease er kendt for at finde drømmebilen og se muligheder for hver eneste kunde. De har fokus på den gode oplevelse.

Derefter tager Jan os med på en fotografisk rejse på kanten af civilisationen. Der hvor man skal tackle meget tynd luft og ekstrem kulde på toppen af Andesbjergene i Peru, unge mænd med fjerne blikke og Kalashnikovs i Sydsudan, korrupt færdselspoliti i Kirgisistan og sikkerhedslandinger i Papua Ny-Guinea

Glæd dig til en eventyrlig og inspirerende morgen!

Tid: Onsdag den 11. oktober kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: CITO Car Lease A/S, Ventrupparken 20A, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 9. oktober kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram