Skab kundeoplevelser i verdensklasse

Hvordan kan du levere mere end kunden forventer? Det får du svar på på dette morgennetværksmøde, hvor Thomas Kjær fra SALES CULTURE giver os indblik i, hvordan adfærdsdesign kan være et middel til at skyde genvej til en bedre bundlinje.

Mødet foregår den 8. november hos RØG Mad & Vinbar, hvor Dennis byder os indenfor i de hyggelige lokaler og præsenterer RØG Mad & Vinbar for os alle.

Derefter giver Thomas os 45 minutter spækket med cases, inspiration og værktøjer. Du går hjem med svar på, hvordan du omsætter smarte pay offs til konkret adfærd, der får kunderne til at anbefale netop din virksomhed.

Glæd dig til at blive klogere på, hvordan du kan bruge adfærdsdesign i din virksomhed. Du får blandt andet en spritny værktøjskasse med de seneste, innovative adfærdsprincipper, som vil ændre dine medarbejdere og kunders adfærd, en kreativ formel til at udvikle kundeoplevelser, som jeres kunder husker resten af livet – og en kort intro til system 1 og 2 teori (kunder træffer ca. 90% af alle beslutninger emotionelt).

Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål, gode råd og dialog om emnet. Vi glæder os til at se dig og evt. en gæst på vores netværksmøde denne dag.

Tid: Onsdag den 8. november kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: RØG Mad & Vinbar, Havnevej 20n, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 7. november kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram