Én indgang til al samarbejde med kommunen

Vil du have indblik i, hvordan Greve byråd forventer at lægge deres fremtidige Erhvervspolitik? Og blive klogere på, hvad du kan få gratis hjælp til som erhvervsdrivende i Greve Kommune? Så kom med til dette netværksmøde, hvor ErhvervsCentret Greve er vært.

Dagens oplægsholdere er Erhvervskonsulent Ole Clemmensen og Kommunikationskonsulent Mikael Vedby fra ErhvervsCentret Greve.

Greves Byråd forventes at vedtage Vækst- og Erhvervspolitikken 2023-2026 d. 15. maj og på dette netværksmøde bliver du – som en af de første – inkluderet i, hvilke pejlemærker, der kommer til at være særligt fokus på i ambitionen om at styrke erhvervslivet.

Ole og Mikael vil også fortælle, hvad du kan bruge et lokalt erhvervscenter til og hvordan det kan være din indgang til alt samarbejde i kommunen.

Du kan blandt andet høre, hvordan kan få du gratis hjælp til:

  • at starte ny virksomhed
  • at planlægge strategi og forretningsudvikling, salg og markedsføring, digitalisering og grøn omstilling
  • at tilmelde dig arrangementer om aktuelle temaer
  • at skabe overblik over relevante puljemidler.

Det her er også dagen, hvor vi (delvist) løfter sløret for Greve Business Awards 2023 – aftenen, hvor vi hylder det lokale erhvervsliv i Portalen. Blandet med musikalske indslag og spændende oplægsholdere.

Netværksmødet holdes i Aktivhuset Olsbækken, som ligger i en helt unik ejendom med sin karakteristiske arkitektur i parklignende omgivelser og med storslået udsigt over Køge Bugt.

Glæd dig til en hyggelig morgen med fokus på samarbejde og udvikling i smukke omgivelser.

Tid: Onsdag den 14. juni kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 13. juni kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram