Ansvarlighed som bærende faktor

Kom med indenfor i en ung vaskerivirksomhed, der ud over at have vundet Greve Business Awards Miljøpris 2022, hver dag gør en forskel ved at innovere en gammel branche.

Hos Måtteskift.com er visionen at blive Danmarks foretrukne måtteleverandør – kombineret med en stor bevidsthed om at brug-og-smid-væk-kulturen skader vores klode. Forretningsmodellen er derfor baseret på deleøkonomi. Som kunde hos Måtteskift deles man om måtter, som kan bruges igen og igen med lang levetid. Måtterne er produceret af genbrugte tekstiler, som blandt andet stammer fra opsamlede fiskenet. Alt genanvendes – helt ned til sandet fra måtterne som sendes til behandling og også genbruges.

Dagens oplægsholder er Henrik Noell. Han fortæller, hvordan Måtteskift i bedste iværksætter stil sætter fokus på god service, tilfredshed og transparens, alt i den grønne sags tjeneste og hvor ansvarlighed er den bærende faktor.

Vi bliver klogere på genbrug, bæredygtighed, mod og hårdt arbejde. Struktur, logistik, investering og iværksætteri med stil og styrke.

Glæd dig til at få indblik i en lille forretning som gør en stor forskel!

Tid: Onsdag den 10. maj kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Måtteskift, Metalgangen 9A, 2690 Karlslunde.

Tilmeldingsfrist: den 9. maj kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram