Mød influencer Julia Sofia og ‘Champagne for alle’

Bliv klogere på, hvilken værdi influencere kan skabe for din virksomhed på sociale medier, når vi inviterer til gå-hjem-møde den 9. november hos ‘Campagne for alle’ i Karlslunde

Er du allerede verdensmester i influencere, sociale medier og Instagram – eller er det et område, som du nemt kan bliver klogere på eller som kan skabe værdi for din virksomhed? Hvis ja, så deltag i aftenens gå-hjem-møde, hvor influencer Julia Sofia vil fortælle om, hvordan en influencer abejder, hvilke værdier hun skaber for de virksomheder hun arbejder sammen med og hvorfor du bør overveje et samarbejde.

Dinna og Michael Arbo, grundlæggerne af Champagne for alle og 2021’s vindere af årets iværksætterpris ved GreveBusinessAwards, lægger hus til mødet og deler ligeledes deres erfaringer med sociale medier og den betydning det har haft for deres rejse fra start-up til en nu veletableret virksomhed i Karlslunde.

Der vil blive serveret lidt til ganen og snacks.

Vel mødt!

Tid: Onsdag den 9. november kl. 17.00-19.00.

Sted: Metalgangen 13, 2690 Karlslunde

Tilmeldingsfrist: den 8. november kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram