Mød en moderne og nødvendig lufthavn

Kom bag hegnet i Roskilde Lufthavn den 9. november. Vi er blevet inviteret indenfor af Jesper Rasmussen, Airport Director, som gør os klogere på lufthavnens bidrag til infrastrukturen i Danmark.

Roskilde Lufthavn er en lille eksklusiv GA lufthavn, med en attraktiv beliggenhed tæt på København. I gennemsnit lander eller letter et fly hver 5. minut – hver dag året rundt – i en lufthavn, der i stor udstrækning benyttes til GA-flyvning, men også til skole- og taxaflyvning.

En GA lufthavn er en lufthavn, der ikke har rutefart eller har rutefart med mindre end 2.500 passagerer hvert år.

Jesper vil fortælle om den daglige drift og om hvordan lufthavnen adskiller sig fra CPH i Kastrup. Du vil blive klogere på, hvad der sker i lufthavnen og på de muligheder, der også er for bruge lufthavnen til arrangementer mv.

Netværksmødet bliver holdt i terminalen og der er mulighed for en lille rundtur.

Glæd dig til nogle spændende timer.

Tid: Onsdag den 9. november kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Lufthavnsvej 20, 4000 Roskilde

Tilmeldingsfrist: den 8. november kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram