Mød en moderne og nødvendig lufthavn

Kom bag hegnet i Roskilde Lufthavn den 9. november. Vi er blevet inviteret indenfor af Jesper Rasmussen, Airport Director, som gør os klogere på lufthavnens bidrag til infrastrukturen i Danmark.

Roskilde Lufthavn er en lille eksklusiv GA lufthavn, med en attraktiv beliggenhed tæt på København. I gennemsnit lander eller letter et fly hver 5. minut – hver dag året rundt – i en lufthavn, der i stor udstrækning benyttes til GA-flyvning, men også til skole- og taxaflyvning.

En GA lufthavn er en lufthavn, der ikke har rutefart eller har rutefart med mindre end 2.500 passagerer hvert år.

Jesper vil fortælle om den daglige drift og om hvordan lufthavnen adskiller sig fra CPH i Kastrup. Du vil blive klogere på, hvad der sker i lufthavnen og på de muligheder, der også er for bruge lufthavnen til arrangementer mv.

Netværksmødet bliver holdt i terminalen og der er mulighed for en lille rundtur.

Glæd dig til nogle spændende timer.

Tid: Onsdag den 9. november kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Lufthavnsvej 20, 4000 Roskilde

Tilmeldingsfrist: den 8. november kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram