Jubilæumsfest på Røg Vinbar

Det er med stor glæde, at vi i anledning af foreningens 20 års jubilæum har fornøjelsen at invitere til jubilæumsfest lørdag den 4. februar 2023 kl. 18.30.

Røg Vinbar, som er beliggende i den gamle fiskerihavn Mosede havn, danner de hyggelige rammerne om vores jubilæumsfest.

Vi fejrer aftenen med:

Velkomstdrink
3-retters menu
Levende musik og dans

Pris per deltager: 550 kr.

Inkl. drikkevarer til middagen.
Herefter kan der tilkøbes yderligere drikkevarer.

Gummers spiller lounge musik under spisningen. Efter maden spiller trioen Singstarz op til fest. Så kridt danseskoene. Og husk at invitere gæster med.

Vi håber at se dig og dine kolleger til en festlig fejring i foreningens regi!

Tid: Lørdag den 4. februar kl. 18.30-01.00

Sted: RØG Vinbar, Havnevej 20 n, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: Den 3. februar kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram