INNOVATION: Succes er kun en tanke væk

Kom med indenfor hos Tesla den 12. oktober, når vi sætter fokus på innovation sammen med Johan Hviid og Tommy Horns fra konsulentvirksomheden Genera.

Tesla har vist, at man kan gå fra ingenting, til den mest værdifulde bilproducent over en kort periode, hvor de også har formet en gammel konservativ industri ved at ignorere traditionerne og kigge på verden på en ny måde.

Nøgleordet er: INNOVATION.

På netværksmødet vil Tesla fortælle om, hvordan de arbejder med deres tilgang: ”to accelerate the world’s transition to sustainable energy” – og du vil få en masse inspiration af Johan og Tommy, som giver dig noget at tænke over og meget at tage med hjem.

De giver et kærligt los til selvfedmen og janteloven, en udfordrende tilgang til danske virksomheders for lave ambitioner, dårlige ledelse og stagnerende innovationsevne. Ydermere kommer der en lille forsmag på innovationens kræfter herunder disruption – alt sammen pakket ind i en halv time på fuld speed.

På netværksmødet vil du også få en rundvisning og mulighed for at mød de sidste nye biler i en anderledes butik.

Glæd dig til nogle spændende timer.

Tid: Onsdag den 12. oktober kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Tesla, Korskildelund 2, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 11. oktober kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram