INNOVATION: Succes er kun en tanke væk

Kom med indenfor hos Tesla den 12. oktober, når vi sætter fokus på innovation sammen med Johan Hviid og Tommy Horns fra konsulentvirksomheden Genera.

Tesla har vist, at man kan gå fra ingenting, til den mest værdifulde bilproducent over en kort periode, hvor de også har formet en gammel konservativ industri ved at ignorere traditionerne og kigge på verden på en ny måde.

Nøgleordet er: INNOVATION.

På netværksmødet vil Tesla fortælle om, hvordan de arbejder med deres tilgang: ”to accelerate the world’s transition to sustainable energy” – og du vil få en masse inspiration af Johan og Tommy, som giver dig noget at tænke over og meget at tage med hjem.

De giver et kærligt los til selvfedmen og janteloven, en udfordrende tilgang til danske virksomheders for lave ambitioner, dårlige ledelse og stagnerende innovationsevne. Ydermere kommer der en lille forsmag på innovationens kræfter herunder disruption – alt sammen pakket ind i en halv time på fuld speed.

På netværksmødet vil du også få en rundvisning og mulighed for at mød de sidste nye biler i en anderledes butik.

Glæd dig til nogle spændende timer.

Tid: Onsdag den 12. oktober kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Tesla, Korskildelund 2, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 11. oktober kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.

DER ER IKKE FLERE LEDIGE PLADSER TIL DETTE NETVÆRKSMØDE. ØNSKER UD AT BLIVE SKREVET PÅ VENTLISTE, SÅ SEND EN MAIL TIL info@gserhverv.dk, SÅ KONTAKTER VI DIG DEN 11. OKTOBER EFTER KL. 12, HVIS DER ER KOMMET AFBUD.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram