Sådan bidrager ErhvervsCentret Greve til din virksomheds vækst og udvikling

Kom til Portalen den 11. september, og mød blandt andre Greve Kommunes borgmester, Pernille Beckmann, Home-ejendomsmægler og bestyrelsesformand for ErhvervsCentret Greve, Rasmus Mørch, samt forretningsudvikler Yunus Borgstrøm fra Erhvervshus Sjælland.

Glæd dig til en morgen, hvor borgmesteren byder velkommen og ErhvervsCentret giver indsigt i aktuelle tilbud og hvad der er i pipelinen for vores virksomheder i 2025.

Du får også et eksempel på, hvordan en vækstvirksomhed kan benytte de tilbud, som Erhvervshus Sjælland har på hylderne. Det står Rasmus Mørch og Yunus Borgstrøm fra Erhvervshus Sjælland for.

Rasmus Mørch driver fem Home forretninger i vores område med udgangspunkt i Greve. Kædens vækst kræver løbende behov for nye kompetencer i forretningen. Derfor har Rasmus søgt mod Erhvervshus Sjælland for rådgivning og fået godkendt tilskud til lønnen til ansættelse af en Vækstpilot. Det skal vi som inspiration høre mere om – og erfaringerne hermed.

Sidst, men ikke mindst, vil der blive tid til netværk.

Glæd dig til en inspirerende morgen!

Tid: Onsdag den 11. september kl. 8.00-9.30. Ankomst til morgenkaffe kl. 7.30.

Sted: Portalen i Greve.

Tilmeldingsfrist: den 10. september kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram