Hvilke danske kommuner gør det bedst for deres erhvervsliv

– og hvad kan vi lære af dem?

Bliv klogere på, hvad der skal til for at skabe de bedste forhold for små og mellemstore virksomheder i Greve og Solrød.

Kom og vær med den 9. februar, hvor Lasse Lundqvist og Martin Kyed fra SMVdanmark giver os et indblik i SMV-barometeret – en måling af kommunernes erhvervsvilkår på 26 forskellige parametre. Vi får samtidig Lasses og Martins bud på, hvad kommunerne kan gøre for at hjælpe lokale virksomheder.

På mødet er der også sat tid af til at drøfte, hvilke erfaringer du har gjort dig i samarbejdet med Greve eller Solrød kommune – og hvor du ser de største knaster og har oplevet successer.

Lasse Lundqvist og Martin Kyed er begge konsulenter hos SMV-Danmark, som er den eneste danske hovederhvervsorganisation, der alene kæmper for vores små og mellemstore virksomheder, SMV’erne.

Deres primære arbejdsområder er økonomiske analyser af små og mellemstore virksomheders vilkår, politisk interessevaretagelse, formidling af analyser til medier og beslutningstagere, udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser, udarbejdelse af dataautomatiserede løsninger mm.

Lasse er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet.

Martin er uddannet cand.oecon fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet i Copenhagen Economics, Finansministeriet, Center for Politiske Studier (CEPOS) og som cheføkonom i Ingeniørforeningen IDA. 

Vi glæder os til en spændende og inspirerende morgen.

Sted: Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve. Mødelokalet på 1. sal

Tid: Onsdag den 9. februar kl. 8.00-9.30.

Tilmeldingsfrist: 7 . februar 2022.

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram