Medlemstilbud: Hitmusicalen Elsk Mig I Nat vender tilbage

Foråret 2022 bliver det dejligste forår i 100 år. For så kan vi igen være sammen med vennerne, feste, synge og nyde livet. Så kom med til et brag af en 80’er fest og syng med på alle de sange, du elsker.

Som medlem af GreveSolrødErhverv kan du komme med til forpremieren på Elsk Mig I Nat tirsdag d. 15. marts kl. 20.00 i Scandic Falkoner – du får 20 % i medlemsrabat.
 
Der bliver magi i luften, når musicalen Elsk Mig I Nat vender tilbage i helt ny opsætning, nye i stjernecastet og ny scenografi. Oplev det skønneste musical-cast: Szhirley, Jimmy Jørgensen, Lea Thiim Harder, Xenia Lach-Nielsen, Mads Knarreborg, Joakim Tranberg, Julie Agnete Vang, Maria Corydon m.fl.
 
Med sange af: Thomas Helmig, Sneakers, TV2, Gnags, Tøsedrengene, Rugsted-Kreutzfeldt, Sanne Salomonsen, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Tøsedrengene, One Two, Rocazino, Lars H.U.G., News, Halberg Larsen m.fl.
 
Info om billetpriser og rabat til dig som medlem af GSE – per billet:
A+ normalpris: 728,- / Rabat pris: 588,- / Du sparer: 140,-
A normalpris:  628,- / Rabat pris: 508,- / Du sparer: 120,-
B normalpris:  528,- / Rabat pris: 428,- / Du sparer: 100,-
C normalpris:  428,- / Rabat pris: 348,- / Du sparer: 80,-

Tid: Onsdag den 15. marts kl. 20.00.

Sted: 
Scandic Falkoner
Falkoner Alle 9
2000 Frederiksberg

Tilmelding: Via link i mail, som er sendt direkte til medlemmer den 1. marts 2022.

Har du spørgsmål eller har du som medlem af GSE ikke modtaget mailen med dette medlemstilbud, så skriv til info@gserhverv.dk.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram