Greve Business Awards

Skal du med til fest?

Torsdag den 29. september uddeles priser til lokale virksomheder ved Greve Business Awards i Portalen 🥇🥂✨

Kom med til en stor aften for det lokale erhvervsliv, hvor de nominerede vil blive hyldet for den store arbejdsindsats de har præsteret. Det bliver festligt og det er tiltrængt at det lokale erhvervsliv mødes og sammen fejre solstrålehistorierne.

Indstil til priserne

Hele 5 priser skal uddeles: 

  • Erhvervspris
  • Iværksætterpris
  • Miljøpris
  • Uddannelsespris
  • CSR-pris

Vi er sponsor på CSR-prisen

Vores deltagelse og opbakning er helt naturlig og forventelig! Vi vil ikke forspilde denne mulighed for at være med til at vise, at vi har øje for de mange initiativer og tiltag vores lokale virksomheder og erhvervsliv bidrager med. Vi sætter stor pris på, hvordan jeres indsats motiverer og inspirerer andre til at følge trop. Derfor er det vigtigt at fejre og hædre de lokale virksomheders succeser og bidrag til vores lokale samfund. 

Så kender du en virksomhed, som netop har fokus på CSR, så indstil dem til prisen. Det er ikke svært – og uanset om de får den eller ej, så har du været med til at pege på din kandidat som noget særligt. Alene det er værdifuldt og en anerkendelse af virksomhedens indsats.

Læs mere om Greve Business Awards her, og lad dig inspirere til at indstille en virksomhed til en af de 5 priser.

Tid: Torsdag den 29. september kl. 18.00 – 22.00

Sted: Portalen i Greve

Billetpris: 470,00 kr. stk.

Billetten inkluderer entré, velkomstdrink, en lækker 3-retters middag med to glas vin/øl/vand til, en drink under showet samt kaffe og avec.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram