Gokart Le Mans 2024

Giv den gas! Giv kolleger, chefen eller venner baghjul – og stil dig øverst på podiet.

Inviter kolleger, ansatte eller venner med til en forrygende eftermiddag i fartens tegn, når vi traditionen tro inviterer til Gokart Le Mans på Roskilde Racingcenter fredag den 30. august.

Alle er velkomne – også hvis du ikke er medlem af GreveSolrødErhverv.

Meld dig og dit hold til en sjov og hyggelig dag, hvor I er med i kampen om fine præmier og en plads på podiet.

Mødetid er kl. 14.30 til breefing. Vi kører ræs i to timer fra kl. 15-17 – og der bliver serveret pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich ad libitum mellem kl. 16-18.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med fart over feltet.

Der er mulighed for at tilmelde både racerkørere og heppere.

Børn ned til 12 må gerne deltage.

Dato: Fredag den 30. august kl. 14.30-18.00.

Sted: Roskilde Racing Center, Abildgårdsvej 1-3, Tjæreby, 4000 Roskilde

Pris: Priserne er 495 kr. pr. racerkører og 150 kr. pr. heppende deltager. Begge priser er inkl. pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich ad libitum og 2 drikkevarer.

Tilmelding: Tilmeld din virksomhed og det antal deltagere som I bliver – evt. fordelt på de to typer tilmeldinger: racerkørere og heppere. Har dit hold begge typer, så tilmeldes der i begge grupper. Dog må en person kun optræde i én af de to grupper. 

Hold: Det forventes, at der er 4 personer per hold. Hvis man ikke er i stand til at danne et hold på 4 personer, sættes deltagerne sammen, så alle har mulighed for at deltage. 

Tilmeldingsfrist: Tilmelding senest den 23. august 2023. Gokart Le Mans er et af årets mest populære arrangementer, og vi har et begrænset antal pladser.

Afbud: Er du tilmeldt og bliver forhindret, bedes du sende besked til info@gserhverv.dk tidligst muligt, så en anden har mulighed for at deltage i dit sted.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram