Fremtidens indeklima og værdien af social kapital

Kom med til et inspirerende morgennetværksmøde hos Nordic2care. CEO, Lars Ulrik Uhrskov, er dagens vært og vil dele virksomhedens rejse og visioner for fremtidens indeklima. Mødet finder sted den 11. september hos Nordic2care i Solrød, hvor der også er mulighed for at se deres lokation og lager.

Siden Noredic2Care startede i 2014 har de været pionerer inden for ren luft i indendørs miljøer. De er sandsynligvis den første virksomhed, der arbejder målrettet med mobile, professionelle virus- og luftrensere. Deres mission er klar: at forbedre indeklimaet for at fremme trivsel, øge effektiviteten, reducere sygefravær og omkostninger samt styrke deres kunders bundlinje og omdømme.

På mødet kan du bliver klogere på om, hvor stor en betydning et rent indeklima har for både mennesker og virksomheder. Du vil få indblik i, hvordan Nordic2Cares løsninger ikke blot forbedrer arbejdsmiljøet, men også fungerer som et væsentligt værktøj i deres dialog på nye markeder. De løfter også sløret for deres strategier, der gør deres forretningsplaner til en praktisk hjælp i hverdagen.

Hos Nordic2Care har de et stærkt fokus på social kapital, både internt og eksternt hos kunder. Hør om hvorfor de har fokus på, at “rykke sammen i bussen” og skabe stærke relationer, der gavner alle parter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende morgen fyldt med indsigt og netværk.

Tid: Onsdag den 13. november kl. 8.00-9.30. Ankomst til morgenkaffe kl. 7.30.

Sted:  Nordic2care, Erbækvej 8, 2680 Solrød 

Tilmeldingsfrist: den 12. november kl. 12.00


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram