Fra lille handelsfirma til international virksomhed

Kom og lyt med den 11. maj, når Kim Faurbjerg fortæller om den udviklingsrejse han har været på – og fortsat er på – i samarbejde med Erhvervshus Sjælland. En rejse, der har gjort FAUSOL A/S til en international virksomhed. Hvad gjorde han? Hvordan og hvorfor?

Kim er direktør i FAUSOL A/S, som i dag er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for gødning, jord, portions frø, blomsterløg, haveredskaber og andre produkter til både indendørs og udendørs.

Kim har vækstet Fausol fra at være et lille handelsfirma i 1969 til en international virksomhed i dag. Hør om hvilke mål og beslutninger han har måtte træffe undervejs – og ikke mindst, hvordan Kim fandt mod til sådan en rejse.

I dette oplæg giver Kim dig også indsigt i programforløbet MOM (det står for Man on the Moon), som han har været en del af hos Erhvervshus Sjælland. Med Man on the Moon Zealand blev FAUSOL en af 20 sjællandske virksomheder, der gennem et dedikeret udviklingsforløb har fået hjælp til at bryde lydmuren – flere gange – på vej mod en milliardomsætning.

Glæd dig til en spændende morgen, hvor du bliver inviteret indenfor i FAUSOLs fine showroom i Tune til en berigende og inspirerende fortælling.

På mødet har vi afsat ekstra tid til netværk og reflektion blandt deltagerne. Vi vil dele erfaringer, udveksle ideer og derigennem lære hinanden bedre at kende, styrke vores relationer – og gå inspirerede hjem.

Vel mødt!

Tid: Onsdag den 11. maj kl. 8.00-9.30.

Sted: Fausol A/S, Roskildevej 16, 4030 Tune.

Tilmeldingsfrist: 10. maj 2022, kl. 12.00.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram