Find begejstring i en travl arbejdsdag 

Hvordan kan du finde begejstring i jobbet på helt almindelige arbejdsdage? Og hvordan kan vi alle tage ansvar for begejstringen?  

Vi får besøg af Mette Berner, som er selvstændig konsulent med base i Greve. Hun har hjulpet et utal af medarbejder- og ledergrupper til at finde deres udgave af begejstring og fællesskab i en travl hverdag.

Oplev en anderledes netværksdag og gå hjem med høj energi og idéer til at invitere dine medarbejdere og kunder til mere begejstring. 

Vi skal på en studietur til Seattle og opleve de verdensberømte fiskehandlere. De har 4 meget konkrete principper for, hvordan hver enkelt fiskehandler bidrager til den gode arbejdsdag (og høje omsætning). 

Filosofien hedder FISH og på dette netværksmøde vil Mette introducerer os for 4 principper, der giver dig mulighed for at opdage mulighederne for begejstring i din egen virksomhed. 

Mette har undervist og faciliteret FISH for tusindevis af medarbejdere i danske virksomheder i 20 år. Hun lover os, at vi alle bliver involveret og vil tale med hinanden. Det bliver derfor en aktiv netværksdag. 

Vi glæder os til at se jer.

Tid: Onsdag den 14. februar kl. 8.00-9.30. Dørene åbner kl. 7.30.

Sted: Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve

Tilmeldingsfrist: den 13. februar kl. 12.00

Deltagelse er gratis. Husk dog at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.

OM METTE BERNER

Mette hjælper ledere at planlægge og styre hverdagens gode samtaler med sine medarbejdere. Og hun arbejder for at ledelse er en praksis og ikke en titel, en teori eller et alibi. Men en aktiv adfærd, som bidrager til både trivsel og succes. Også for lederen selv. Og i dagens anledning vil hun være vores Begejstrings Guide. 

Du kan se mere på www.inviterendeledelse.dk 

I dag har Mette også en onlineforretning, SamtaleManualen.dk med inspiration og konkrete instruktioner til hverdagens samtaler på arbejdspladsen. 


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram