Det bæredygtige lederskab

– netværk i kulturelle, historiske rammer.

På junimødet mødes vi på Greve Museum. Her har vi været før, men denne gang skal vi tale om bæredygtigt lederskab og blive klogere på, hvordan en kulturinstitution, som Greve Museum, bliver drevet.

Vi starter dagen med at lytte til Museumsleder Mette Tapdrup Mortensen. Hun fortæller om, hvad Greve Museum har på programmet netop nu? Og hvordan de sikrer, at der kommer gæster?

Derefter fortæller Nana Madsen, hvordan hun driver museets café og om hvilke muligheder virksomheder har for at gøre brug af museet som fx mødefaciliteterne i museets skønne rammer.

Vi skal også høre om, hvordan museet har forberedt sig på Spejdernes Lejr 2022, hvor 40.000 spejdere og 50.000 gæster kommer til byen (Hedeland) i slutningen af juli.

Endeligt skal vi i fællesskab dykke ned i temaet ”bæredygtig lederskab”. Det bæredygtige lederskab er lederskab, der holder, fungerer og ikke efterlader noget ødelæggende. Et lederskab der udvikler sig med tiden.

Emnet er særdeles relevant, da det bæredygtige lederskab styrker evnen til både at tiltrække og fastholde medarbejdere, ligesom det i højere grad vægter fokus på medarbejdere, samarbejde, motivation og trivsel der i sidste ende skaber bedre resultater. 

Vi glæder os til at se dig og evt. en gæst på vores netværksmøde denne dag.

Tid: Onsdag den 8. juni kl. 8.00-9.30.

Sted: Greve Museum

Tilmeldingsfrist: den 7. juni kl. 12.00

Husk at sende afbud senest dagen før kl. 12.00 ellers udløses no-show-fee 150 kr.


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram