Endagstur til Folkemødet på Bornholm

I år har du en unik mulighed for at komme med GreveSolrødErhverv på endagstur til Folkemødet på Bornholm fredag den 17. juni.

Folkemødet afholdes i den smukke bornholmske havneby Allinge, hvor der debatteres, synges og samtales i telte, på skibe, i restauranter og caféer, på klipperne og under åben himmel. Folkemødet hylder det danske demokrati og fællesskab – og en gang om året omdannes Allinge til Danmarks politiske centrum, hvor borgere møder beslutningstagere i nogle dage.

I GreveSolrødErhverv vil vi gerne invitere medlemmer og deres gæster til at opleve stemningen i Allinge og se demokratiet udfolde sig, når beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner mødes til åben dialog.

Turen inkluderer bus fra Greve Svømmehal kl. ca. 06.30, morgenmad og kaffe i bussen, færgeoverfart – og kørsel i egen bus fra Rønne til Allinge. Vi tager retur ca. kl. 17.00.

Alt sammen til den beskedne pris af 698,00 kr.

Vi glæder os til en hyggelig dag med massere af gode oplevelser.

Mødested: Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve – opsamlingssted foran Greve Svømmehal.

Tid: Fredag den 17. juni kl. 6.30.-20.30.

Tilmeldingsfrist: 10. juni 2022


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram