Endagstur til Folkemødet på Bornholm

I år har du en unik mulighed for at komme med GreveSolrødErhverv på endagstur til Folkemødet på Bornholm fredag den 17. juni.

Folkemødet afholdes i den smukke bornholmske havneby Allinge, hvor der debatteres, synges og samtales i telte, på skibe, i restauranter og caféer, på klipperne og under åben himmel. Folkemødet hylder det danske demokrati og fællesskab – og en gang om året omdannes Allinge til Danmarks politiske centrum, hvor borgere møder beslutningstagere i nogle dage.

I GreveSolrødErhverv vil vi gerne invitere medlemmer og deres gæster til at opleve stemningen i Allinge og se demokratiet udfolde sig, når beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner mødes til åben dialog.

Turen inkluderer bus fra Greve Svømmehal kl. ca. 06.30, morgenmad og kaffe i bussen, færgeoverfart – og kørsel i egen bus fra Rønne til Allinge. Vi tager retur ca. kl. 17.00.

Alt sammen til den beskedne pris af 698,00 kr.

Vi glæder os til en hyggelig dag med massere af gode oplevelser.

Mødested: Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve – opsamlingssted foran Greve Svømmehal.

Tid: Fredag den 17. juni kl. 6.30.-20.30.

Tilmeldingsfrist: 10. juni 2022


Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram