Christiania walk

Alle der kender eller har hørt om Christiania ved, at der er mange forskelllige “sandheder” i omløb om fristaden.

På denne guidede tur kommer du med på en rundvisning med en indfødt Christianit. Du bliver klogere på Christianias struktur og historie – og samtidig hører du rundviserens egen fortolkning af “sandheder” fra Christiania.

Christiania er en overlevelsessucces, især på grund af stor entusiasme fra alle de mange forskellige mennesker, der igennem årene har lagt tusindevis af timer i frivilligt arbejde, på troen om at Christiania var værd at bevare.

Rundviserne er den levende historie. De har været på der, har set det hele – og mange har været med fra Christianias barndom – derfor er ikke én rundvisning ens.

Husk praktisk fodtøj.

Vi glæder os til at se jer.

Tid: Onsdag den 26. april kl. 17.00-18.30.

Sted: Christiania – mødested ved spisestedet Loppen

Tilmeldingsfrist: den 25. april kl. 12.00

Pris: 75 kr. per person inkl. moms


Deltag som gæster til vores arrangementer
Du er meget velkommen til at tilmelde dig et netværksmøde som gæst. Vælg "Tilmeld" og dernæst "Jeg er ikke medlem - Klik her". Udfyld formularen og angiv eventuelt antal deltagere neders.
Har du idéer til sociale aktiviteter?
Har du lyst til at være med til at planlægge og inspirere til spændende sociale- eller kulturelle aktiviteter, så er du meget velkommen til at kontakte Susanne Herbst på tlf. 40 38 33 13 - gode ideer er altid velkomne.
Download vores medlemsportal
Få et hurtigt overblik over aktiviteterne ved at downloade vores medlemsportal ’ForeningLet’ til din telefon. Her kan du nemt tilmelde dig vores aktiviteter og se, hvem der deltager.

Download til iOS
Download til Android
Bliv medlem og få et stærkt lokalt netværk
Overvejer du at blive medlem af GreveSolrødErhverv, så læs mere om vores netværk og alle fordelene her. Din investering er kun 2.000 kr. om året.
Hold dig opdateret
Mere information om netværksmøder og sociale arrangementer finder du i aktivitetskaldenderen her på siden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – og vi holder dig også opdateret via vores LinkedIn- og Facebook-sider.
Vil du være vært?
Kunne du og din virksomhed tænke jer at lægge hus til et af vores møder så skriv til info@gserhverv.dk.
Greve Strandvej 19
2670 Greve Strand

CVR: 27 11 02 58

Gør som 550 andre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om din lokale erhvervsforenings indsatser som Greve og Solrød erhvervslivs talerør, samt invitationer til netværksskabende events og meget, meget mere.

Bliv medlem af et stærkt netværk
GreveSolrødErhverv er et netværk, der samler medlemmerne professionelt og socialt, og repræsenterer erhvervslivets interesser lokalt og politisk.
Bliv medlem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram